"Zaman lehimize işliyor"

TAKİP ET

3 haftadır saha çalışmalarını sürdürdüklerini aktaran AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, seçim çalışmalarını 2 kısma ayırarak sürdürdüğünü kaydederek, 'Çalışmalarımızın birinci kısmını değerlendirdiğimizde gördük ki zaman bizim lehimize işliyor' dedi

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün seçim sürecine ilişkin basın toplantısı düzenledi. Nazif Kara Köfte ve Kokoreç’te düzenlenen toplantıya AK Parti Karaman İl Başkanı Murat Öztürk, AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Süleyman Kazanç, AK Parti Karaman İl Başkan Yardımcısı Nihat Şen, AK Parti Karaman İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Coştu ve AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yavuz da katıldı. 
AK Parti’den Karaman Belediye Başkan Adayı gösterilmesinin ardından saha çalışmalarına başlayan AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, “Seçim çalışmalarımızı 2 kısma ayırmıştık. Karaman’ın ihtiyaçları nedir? Karamanlı vatandaşlarımızın gözünde sahadaki durumumuz nedir? Hemşerilerimiz bizim hakkımızda ne düşünüyor? Çalışmalarımızla ilgili görüş ve tavsiyeleri nelerdir? Aynı zamanda Karaman’daki belediyecilik hizmetleri nasıl değerlendiriliyor? Bizden beklenen nedir? Sorularına aradığımız cevaplarla sahanın bir fotoğrafını çekmeye çalıştık. Yaklaşık 3 haftadır bu çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bugüne geldiğimizde çalışmalarımızın ilk kısmını tamamlamış olduk. Yani şuanda elimizde sahanın bir fotoğrafı var.
İkinci kısımda ise Karaman için belirlediğimiz Karaman’a değer ve vizyon katacak, Karaman’ın önünü açacak ve Karaman’ın gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine katkı verecek projeler neler olabilir? Bu projeleri nasıl uygulayabiliriz? Bunların kaynaklarını nasıl üretebiliriz? Bunların sahada hayata geçirebilme kabiliyetimizi test edip altyapı çalışmalarını nasıl oluşturabiliriz? diyerek proje ekibimiz de yine 3 haftadır sahadaki çalışmalarını sürdürüyordu. Çalışmalarımızın ikinci evresine geçtiğimiz tam da bugünlerde Cuma akşamı yapacağımız proje tanıtım toplantısında projelerimizi açıklayacağız.
Çalışmalarımızın birinci kısmını değerlendirdiğimizde gördük ki zaman bizim lehimize işliyor. İkinci kısmı ilgilendiren projelerimizi de biraz önce belirttiğim gibi Cuma akşamı itibariyle anlatmaya başlayacağız. 55 projelerimiz için hazırladığımız broşürümüzü vatandaşımız eline aldığı zaman, bugüne kadar yaptığımız hizmetleri hem de yapacağımız hizmetleri değerlendirme imkanı bulacak” dedi.

SEÇİM SÜRECİ HUZUR ORTAMINDA SONLANSIN

“Suriye, Lübnan, Irak gibi etrafımızdaki ülkelerde çok derin çatışmalar yaşanıyor” diyen Akgün, “Neredeyse dünyanın her yerinde bir huzursuzluk var. Böyle huzursuz bir dönemde önce ülkemiz sonra Karaman yerel seçim sürecine giriyor. Yerel seçimde bizim için en önemli husus Karaman’da huzurlu bir seçim ortamı ve demokrasiye uygun millet iradesini öne çıkaran, insanlarımızın tercihine değer veren bize yakışan bir seçim çalışması yapmaktır. İnşallah belediye başkanlığı bize nasip olursa, Karaman’a değer katacak projelerle bu şehre hizmet etme fırsatı yakalayalım diye yola çıktık” şeklinde konuştu. 

BÜTÜN PARTİ VE ADAYLARA BAŞARI DİLİYORUM

Milletvekilliği yaptığı dönemlerde hiçbir adayın şahsı hakkında kötü bir söz söylemediğini aktaran Akgün, “Bizim işimiz yanlış gördüğümüz bir politika ve uygulama varsa onu dile getirmektir. Bu bizim vazifemizdir, tarihe, ahlaka ve siyasete karşı sorumluluğumuzdur. Bu seçim döneminde de Cumhur İttifakı ortağımız MHP ve onun değerli Belediye Başkanı başta olmak üzere bütün parti ve adaylarla ilgili olarak centilmence hoşgörü içerisinde bir seçim kampanyası yürütmeye özen gösteriyoruz. Bütün parti ve adaylara buradan başarı diliyorum. Seçim olsun ama kazan Karaman olsun. Kazanan dostluk olsun, kardeşlik olsun. Bizim seçim çalışmalarına bakışımız geçmişten beri hep böyle oldu. Bugün de hiçbir değişiklik yok, aynı minvalde çalışmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.