Yönetim yok transfer yok!

TAKİP ET

TFF 2. Lig rakiplerimiz transfer çalışmalarına devam ediyor, Karaman FK'daki sessizlik taraftarları tedirgin ediyor

Liglerde birinci dönem transfer çalışmaları 24 Haziran'da başladı. Karaman FK’nın grubundaki Kırmızı grup ekipleri de takımlarının kadrosunu oluşturmak amacıyla transfer çalışmalarına start verdi. Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nde yaşanan yönetim belirsizliği nedeniyle transfer görüşmelerine de başlanamazken, kulüpte sözleşmesi biten futbolcular yavaş yavaş takımdan ayrılmaya başladı. Geçen sezondan hangi oyuncuların kalıp kalmayacağı ise yönetim krizinin çözülmesiyle belli olacak.
BELİRSİZLİK SÜRÜYOR
Karaman Futbol Kulübü'nde geçtiğimiz sezondan sözleşmesi devam eden sadece 14 futbolcu kalırken, Yönetimde ki belirsizlik nedeniyle sözleşmesi biten oyuncular ve yeni transferler nezdinde henüz somut bir adım atılmadı. Yönetimde belirsizliğin devam etmesi takdirde bir çok futbolcunun takımda kalmaya sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında.
SÖZLEŞMESİ SONA ERENLER 
Karaman FK’da Takım Kaptanı kaleci Hayrullah Mert Akyüz, ikinci kaptan Berkan Burak Turan, Ahmet Karademir, Ahmet Furkan Özcan, Alper Tursun, Ataberk Karababa, Eray Sürül, İbrahim Can Köse, Kadir Kaan Yurdakul, Oktay Balcı, Onur Taha Takır, Ömer Faruk Gümüş ve Özcan Aydın’ın sözleşmeleri 30 Haziran 2024’de sona erdi.
2 YILLIK SÖZLEŞMESİ OLANLAR 
Karaman Futbol Kulübü’nde 30 Haziran 2025’e kadar sözleşmeleri devam eden futbolcular ise Ahmet Avseren, Anıl Gözütok, Anıl Batın Aydın, Artun Akçakın, Bora Çuha, Emincan Tekin, Erdem Dikbasan, Polat Abay ve Yılmaz Daler .
Muhammed Mustafa Pınarcı, Muhammet Talha Demir, Mustafa Emir Meşe, Orhan İbrahim Güven ve Yunus Emre Delikbaş’ın sözleşmeleri ise 2026 yılına kadar devam edecek.
TALİPLERİ OLAN İSİMLER
Karaman FK ile sözleşmesi devam etmesine rağmen bazı takımların listesinde olan futbolcularda kesinleşmeye başladı.  Sözleşmesi devam eden Anıl Batın Aydın, Erdem Dikbasan ve Anıl Gözütok’u Spor-Toto 1.ligden bazı takımların istediği ve bu oyuncular ile temasa geçtikleri öğrenildi.
Karaman Futbol Kulübü ile sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde bitecek olan Teknik Direktör Cihan Erdil’in ise yönetimin oluşmasını beklediği, olumsuzluk halinde takımın ayrılma ihtimalinin yüksek olduğu belirtiliyor.
Karaman Futbol Kulübü'nden bu sezon ortasında Selçuk Hakalmaz, Nadir Çiftçi, Sinan Kurt, Şiyar Kepir, Yunus Emre Ateş, Yiğit Ulaş ve son olarak kaleci Musa Koç takımdan ayrılmıştı.