Yine yok yok!

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla 13-19 Ocak 2024 tarihleri arasında bir çalışma yürüttü. 
Yürütülen çalışmalar neticesinde 6 bin 461 kişi sorgulandı. Çeşitli suçlardan aranan 17 kişi yakalanırken 12 kişi tutuklandı. 
Trafik uygulamalarında ise, 29 araç sürücüsüne ehliyetsiz/yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 9 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 17 araç sürücüsüne kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan cezai işlem uyguladı. Ayrıca 62 araç trafikten men edilirken 19 kişinin sürücü belgesine el konuldu. 
Denetimler esnasında, 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tüfek, 14 adet kesici/delici alet, 457 gram uyuşturucu madde, 132 adet uyuşturucu hap, 2 adet hassas terazi, suça konu 15 bin 700 TL para ele geçirildi. 
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada ise, “İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edilecektir” denildi.