Yeter artık!

TAKİP ET

Karaman artık tetikçi hakemlerden bıktı usandı. Seyirci sinirlerine zor hakim oldu. Her hafta yaşanan hakem skandallarına yenisi eklendi.

Karaman'da artık sabırlar taştı. Karaman'da 9 bin seyircinin gözünün içine baka baka hakem üçlüsü Karabüklü orta hakem Taner Tuncer ve yardımcıları Ankaralı Mustafa Tosun ve Kayserili Recep Güneş adeta maçı katletti. İki net penaltıyı vermeyen hakemler ince ince fauller çalarak Karaman FK'ya darbe yaptı. Ancak bugüne kadar hakemlerden her maçta ağzı yanan Karaman seyircisi çıldırma noktasına geldi. Her hafta Karaman'a gönderilen 'tetikçi hakemlere' tepki çığ gibi büyüdü. Haftalardır hakemlerden rahatsız olan Karaman seyircisi maç sonu sinirlerine hakim olamadı. Hakemler güçlükle stadyumu terk edebildi. 

Maç sonu hala maçı germe niyetinde olan sözde hakem Taner Tuncer, Karaman FK Başkanı Süleyman Han ve Yardımcısı Ramazan Aygündüz'e de kırmızı kart gösterdi. Hakem korkudan sahadan içeri giremedi. Tetikçi hakemler yüzünden bugün az daha facia yaşayanacaktı. 

Seyirciler ise maç sonu hem Karaman FK Başkanı Süleyman Han'a hemde Karaman Futbol Kulübü oyuncularına sahip çıktı.