Yeniden Refah Partisi'nden KTSO'ya ziyaret

TAKİP ET

Yeniden Refah Partisi Karaman İl Başkanı Ahmet Taşkıran, Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkan Adayı Durdu Elif Çeliktaş ve Parti Yönetimi Karaman Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celil Evcen ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Eren’nin  ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar görüşüldü.
Ziyarette; Yeniden Refah Partisi  tarafından 2024 yerel seçimleriyle ilgili olarak yapılan  çalışmalar, hedefleri ve projeleri  hakkında bilgiler verildi.  Yaklaşan yerel seçim süreci, ilimizin  ve üyelerimizin sorunları, yapılması planlanan projeler ile odamız ve belediyemiz arasında hayata geçirilebilecek ortak çalışma planları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Yeniden Refah Partisi Karaman Belediye Başkanı Adayı Durdu Elif Çeliktaş  ve  Parti heyetine  nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde kendilerine başarılar dilediler.