Yeni Prime üyelerinin ilk üç ay üyelik ücretleri Amazon'dan

TAKİP ET

Amazon

Amazon.com.tr müşterileri, Amazon Prime'a üye olduktan sonra ilk üç ay boyunca her ay bir alışverişinde Prime üyelik ücreti tutarında indirim kuponu kazanacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yıl sonuna kadar geçerli olan kampanya kapsamında Amazon Prime'da üyeliğini başlatan Amazon.com.tr müşterilerine, ilk üç ay boyunca her ay belirli ürünlerde geçerli ilk alışverişlerinde Prime üyelik ücreti kadar indirim kuponu hediye ediliyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin, yıl sonuna kadar Amazon Prime'a üye olduktan sonra, satıcısı Amazon.com.tr olan belirli ürünlerden alışveriş yapmaları yeterli oluyor.

Yeni Prime üyeleri ilk alışverişlerinin ardından, Amazon.com.tr'de kayıtlı e-posta adreslerine gönderilecek 39 liralık promosyon kuponuna hak kazanacaklar. Kampanyadan her müşteri, Prime üyeliklerinin başladığı tarihten itibaren ilk üç ay içerisinde ayda bir kez, toplamda üç kez faydalanabiliyor.

Prime ile tüm üyeler aynı gün, ertesi gün ve iki günde teslimatın yanı sıra, Çok Al Az Öde ile seçili ürünlerde 500 lira ve üzeri alışverişlerinde yüzde 10 ek indirim fırsatlarına ve aralarında Prime Day'in de bulunduğu üyelere özel indirim fırsatlarından yararlanabiliyorlar.

Prime Gaming ile ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip olmanın yanı sıra en popüler markaların ürünlerine günlük özel fırsatlara erişim, Prime Video ile ödüllü filmlere ve TV bölümlerine sınırsız erişim gibi birçok avantajda sunuluyor.

Prime Gaming kapsamında üyelere süresiz sahip olabilecekleri ücretsiz oyunların yanı sıra popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kıyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayıncının kanalına 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayrıcalıklar da bulunuyor.



AA