Yeğen Gülen'den FETÖ'ye yönelik şok itiraf

TAKİP ET

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde, Fetullahçı Terör Örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in uzun yıllar kaldığı örgüt merkezinden silahlı güvenliklerin ayrılması ve üstü örtülü bir mezar yerinin bulunması "Fetullah Gülen öldü mü?" sorusunu akıllara getirmişti. Ancak terörist Gülen'in son durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan yeğeni Ebuseleme Gülen, "Ölmedi ama şu anda gerçekten çok hasta ve özel ilgiye muhtaç durumda. Onu kaçıranların amacı, yönetim hakkının kendilerinde kalması. Davanın sahipleriymiş havası estirmek için alıp götürdüler. Benim babama bile göstermiyorlar, öz kardeşine" ifadelerini kullandı.
FETÖ’nün bölünme ihtimalinin çok yüksek olduğunu ifade eden Ebuseleme Gülen, “Israrla bu cemaati yaşatmaya çalışmak insanlara zulümdür. Dağılsın, isteyen istediğini yapsın ama unutmasınlar, her abiye, hocaya tabi olup gözü kapalı saçma işlere girmesinler. Devlet ve millet, cemaatlerin önü alınmazsa işler nerelere varabilir, görsün” dedi. 
FETÖ lideri Gülen’i işaret eden Ebuseleme Gülen, “İlla ki hocamızın talebelerinden biri cemaati ayakta tutmak adına faaliyetleri devam ettirmeye çalışacaktır ama cemaat hiçbir zaman eski gücüne erişemez. Erişmemeli de! Bu olanlar tüm ülkeme ve dünyaya bir uyarıdır aslında. Çok gaza gelmeyin, şeyh uçmaz mürit uçurur” yanıtını vermişti.

FETÖ ele başı Gülen'in bitik hali ve belkide canlıyken çekilen son fotoğrafı