Vali Yardımcısı Baysal: "Biz savaşırız"

TAKİP ET

Şehit Ailelerine Yardım ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen kahvaltı programında konuşan Karaman Vali Yardımcısı Fatih Baysal, “Şehit ailelerimizin ne sorunu varsa Valimizin önderliğinde her zaman bir çözüm buluyoruz. Her konu da devreye girerek şehit ailelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizler bizim başımızın tacısınız. Bu ülkenin insanları biliyorsunuz merttir, cesaretlidir. Her koşulda ülkemizi koruma mekanizmaları gelişmiştir. Her millette böyle bir oluşum söz konusu değil. Sınırlarımızı görüyorsunuz ülkelerinde insanların karışıklıklar var. Hemen başka ülkelerin sınırlarına intikal ediyorlar. Biz böyle bir millet değiliz. Biz Allah korusun öyle bir olay olduğu zaman savaşırız. Sizin evlatlarınız, kardeşleriniz, eşleriniz bu mekanizmayla bu genetik yapıyla memleketi korumak için dağlarda savaşmıştır şehit olmuşlardır, Allah onlardan razı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından kahvaltı etkinliği, vatan ve milletini canından aziz bilerek bu yolda şehadet makamına ulaşan tüm şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.

Kahvaltı etkinliğine Vali Yardımcısı Fatih Baysal’ın yanı sıra Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tuncay Caferoğlu, dernek üyeleri ve şehit ailelileri katıldı.