Sultanlar moral bozmak yok!

TAKİP ET

2023-24 Hentbol Sezonu Kadınlar 1. Lig Dörtlü Final maçları 27-29 Nisan tarihlerinde Karaman Minik Atılım Spor Kulübü ve Polatlı Belediyesi maçıyla başladı.

Dörtlü final ilk maçları, 27-29 Nisan tarihlerinde Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda başladı.
Ankara THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonu'nda oynanan maçı Serdar Özen ve Mehmet Küntay Taşkın hakem ikilisi yönetti. Karaman Minik Atılım SK sahaya Berivan Kuş, Gamze Özler, Arzu Naz Kocaoğlu, Saliha Hatun Çelik, Çağla Güleç, Damla Güleç, Figen Döne, Cansu Kocaoğlu, Bilge Birben ve Lena Mot kadrosuyla çıktı. Karşılaşmanın ilk devresi 25-20 rakip Polatlı Belediyesi Hentbol Takımının üstünlüğüyle tamamlandı. Temsilcimiz Karaman Minik Atılım SK ikinci yarıda sahada fırtına gibi esti. Bol gollü karşılaşma adeta Şampiyonluk havasında geçti. Mücadelede denk ve çekişmeli bir oyun vardı. Temsilcimiz Karaman Minik Atılım SK elinden geleni yapsa da sahadan Polatlı Belediyesi Hentbol Takımı 53- 43’lık skorla galip ayrıldı. 
Takımının gol yükünü çeken Saliha Hatun Çelik 12 golle en skorer oyuncu olurken Berivan Kuş 7, Gamze Özler 7, Bilge Birben 7, Damla Güleç 4, Çağla Güleç 1 ve Figen Döne 5 golle müsabakada büyük rol oynadılar.
Karaman Minik Atılım SK, dörtlü final maçlarının ikinci gününde 28 Nisan Pazar günü ( Bugün) saat 16.30’da Ortahisar Belediyesi ile karşı karşıya gelecek.
Dörtlü final maçlarında, normal lig sezonu sonunda gruplarını birinci sırada tamamlayan Polatlı Belediyesi ve Ortahisar Belediyesi ile Play-off maçları sonunda ilk iki sırayı alan Kırşehir Belediyesi ve Karaman Minik Atılım takımları tek devreli lig usulü karşılaşacak. Dörtlü Final sonunda ilk iki sırayı alan takımlar Kadınlar Süper Ligi'ne yükselecek.
Dörtlü Final karşılaşmaları, THF TV Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak.