Sultanlar kendine geldi!

TAKİP ET

Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi A grubunda Karaman'ı temsil eden Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı kendi saha ve seyircisi önünde Eskişehir Hentbol Takımıyla karşılaştı

Ligin 13. Haftasında oynanan müsabaka Karaman Merkez Spor Salonu’nda oynandı. Müsabakayı hakemler Ömer Gökkaya ve Muhammed İslam Kaya yönetti. 
Temsilcimiz Karaman Minik Atılım SK geçtiğimiz hafta bay geçmiş ve tüm hatlarıyla Eskişehir müsabakasında hazırlanmıştı bu kritik müsabakaya dinlenmiş ve daha hırslı bir Karaman Minik Atılım sahaya çıktı.
Maçın ilk yarısında zorlu rakibi karşısında üstün bir oyun oynayan temsilcimiz yeni transferlerini de oyuna sürerek etkili bir oyun ortaya kodu ve müsabakanın ilk yarısını 17-9’luk büyük farkla kapattı.
İkinci yarıda da skoru korumak ve arayı iyice açmak isteyen sultanlar, sahada fırtına gibi esmeye devam etti. Müsabakadan 35-21’lik farklı bir skorla galip gelen temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nde Berivan Kuş 7, Gamze Özler 7, Saliha Hatun Çelik 8, Damla Güleç 4, Figen Döne 2, Bilge Birben 7 8, gol ile mücadeleyi tamamladı. Temsilcimiz Minik Atılım Kadın Hentbol Takımı bu sonuçla Lig’in ikici devresinde ilk galibiyetini alarak hala Süper Lig’in iddialı takımlarından birisi olduğunu gösterdi.  Karaman Minik Atılım Hentbol Takımı 4 Şubat Pazar günü saat 16:00'da Serdar Yereli Spor Salonu’nda İzmir Gençlik Hizmetleri Hentbol Takımı ile karşılaşacak