"Sorunlarımızı birlikte çözeceğiz"

TAKİP ET

'Sarıveliler'i daha güzel yarınlara taşımak için sabırsızlıkla çalışmaya başlayacağım' diyen AK Parti Sarıveliler Belediye Başkan Adayı Yılmaz, 'Sorunlarımızı birlikte çözecek, başarılarımızı birlikte kutlayacağız' dedi

AK Parti’de dün gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından açıklama yapan AK Parti Sarıveliler Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Yılmaz, “Bugün, memleketimiz için önemli bir adımı atmış bulunuyoruz. Ak Parti'nin güven ve teveccühüyle, Sarıveliler'in geleceğine yön verecek bir sorumluluğu omuzlarımızda taşıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güvenine layık görülerek Ak Parti Sarıveliler Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmem, benim için büyük bir onurdur.
Öncelikle, bu kutlu görev için beni layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN 'a, teşekkürlerimi sunuyorum. Memleketimize hizmet etmek, Sarıveliler'in gelişimine katkı sağlamak için elimden gelenin en iyisini yapacağımı sizlere söz veriyorum. Sarıveliler, bizim için sadece bir coğrafi konum değil, aynı zamanda birlikte yaşadığımız, birlikte büyüdüğümüz ve birlikte geleceğe yürüyeceğimiz bir yuvadır. Bu yuvanın her bir köşesine dokunarak, her bir vatandaşımızın yaşam kalitesini yükseltmek, şehrimizi daha yaşanabilir kılmak için var gücümüzle çalışacağız.

HERKESİN İHTİYACI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULACAK

Eğitimden sağlığa, altyapıdan kültür ve sanata kadar her alanda Sarıveliler'i ileriye taşımak için projeler geliştirecek, vizyonumuzu geleceğe odaklayacağız. Birlik ve beraberlik içinde, herkesin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak adil bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz.

SORUNLARIMIZI BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ

Sevgili hemşehrilerim, önümüzdeki dönemde sizlerle birlikte çalışarak, Sarıveliler'in potansiyelini en üst seviyede değerlendireceğiz. Sorunlarımızı birlikte çözecek, başarılarımızı birlikte kutlayacağız. Bu kutlu yolda bana destek veren herkese tekrar teşekkür ediyor, sizlerle birlikte Sarıveliler'i daha güzel yarınlara taşımak için sabırsızlıkla çalışmaya başlayacağımı belirtmek istiyorum” dedi.