Sizler tarihe geçersiniz

TAKİP ET

Karaman'ın geleceğini kurtaracak olan Karaman FK zirvesi için nefesler tutuldu, gözler Başkent'e çevrildi.

“Olmak ya da Olmamak” süreci yaşayan Karaman FK’da tüm gözler Ankara’da yapılacak olan zirveye çevrildi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın ev sahipliğinde Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı İlhan Hatipoğlu, Türkiye Varlık Fonu genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi Arda Ermut, Karaman FK Başkanı Süleyman Han, Onursal eski başkan Mehmet Ali Han, KAREV Başkanı Veli Bozkır, sanayiciler, STK başkanlarının  katılmasının beklendiği tarihi zirvede, Karaman FK’nın geleceği şekillenecek.
GÜCÜMÜZÜ GÖSTERME ZAMANI
Karaman FK’yı sahip çıkan olmadı ve kayyum yolunda. Ancak Karaman’ın ne kadar güçlü olduğunu gösterme zamanı ve birlik –beraberlik içerisinde tarih yazmamamız, zaferler kazanmamamız için hiçbir  engel yok. Yeter ki, Karaman aşkına birleşelim, kısır çekişmeleri, sorunları bir kenara bırakarak Karaman adına çıkılacak bu kutlu yolda bir olalım ki, diri olalım.
SİZLER TARİHE GEÇECEKSİNİZ
Türkiye’de en önemli koltuğunda oturan Metin Kıratlı gibi bir değere sahibiz. Kıratlı’nın gücünü ve ağırlığını kimse tartışamaz.
Karaman’ın her zaman gurur duyduğu Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Valimiz H. Engin Sarıibrahim, Belediye Başkanımız Savaş Kalaycı, Milletvekillerimiz Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı. Türk Telekom yönetim kurulu başkanı İlhan Hatipoğlu, Türkiye Varlık Fonu Genel Müdürü Arda Ermut, Kulüp Başkanı Süleyman Han, Onursal eski Başkan Mehmet Ali Han, sanayicilerimiz ve iş adamlarımızı aynı masa etrafında bir araya getirdiği anda, Karaman’ın başken olduğunun bir kez daha tüm ülkeye haykırma zamanı, bu şehir için gururlanma tablosunun ortaya çıkacağından kimsenin kuşkusu olmasın.
Bir ilçe takımı Bodrumspor süper lige yükseldi, 2 bin kişilik stadı olan Alagöz Holding Iğdırspor TFF 1. Ligde ve haklı olarak kutlamalar yapıyorlar. Bizim onlardan eksiğimiz yok, her zaman fazlamız var. 
İşte gün bu günlerdir. Mini zirveden güçlenerek çıkalım ve Karaman bayrağını göndere çekelim.