Sizi İyi Biliriz Isparta

TAKİP ET

Ispartaspor başkanı Gültekin Özdemir, Karaman’da kazandıkları maçtan sonra yaptığı saçma-sapan açıklamalarla spor camiasında gülünç duruma düştü. Kulüp başkanı maçı arkadaşlarıyla izledi, maçı izlerken bana eşlik eden Karamanspor yöneticisi kardeşime teşekkür ediyorum, çok asilce karşıladı, yorumladı ve bizi uğurladı derken bile nasıl bir çelişki yaşadığı, nasıl bir ruh halinde olduğunu gösteriyor bu söylemleri.
Benim ve Levent kardeşimin aşağıya gitmemize engel olan güvenlik görevlileri size de yazıklar olsun diye terbiyesizliği, had bilmezliğini göstermiş sözde kulüp başkanı. Senin ve o kardeşinin, aşağıda ne işi var önce bunu söyle  
Biz değil Türk spor kamuoyu sizi çok iyi bilir Ispartaspor’un değerli başkanı. 
Nasıl bilirsiniz diye sorulacaktır elbet; sizin, siciliniz hiç de temiz değil, birlikte hatırlayalım.
1-2020 yılında sizlerle talihsiz bir şekilde BAL ligi 7.grupta aynı yerde 3 Lig’e çıkmak için mücadeleye girdik. 16 Şubat 2020 tarihinde Isparta’da önemli bir maçımız vardı, o dönem Karaman Belediyespor, ilimizi temsil ediyordu. Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ve yönetim takımımızı yalnız bırakmamak için Isparta’ya geldiler. Öyle bir ağırlama yaptınız ki, bir hatırlayın. Karaman’ın seçilmiş Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, belediye başkan yardımcıları ve kulüp başkanını, şeref tribününe aldırmadınız, her türlü çirkefliği yaptınız ve bunları da o dönemin kolluk güçleriyle birlikte yaptınız. Siz geldiniz, şeref tribünün en güzel yerinde ağırlandınız. Size kim müdahale etti?
2-3.ligdeki ilk yılınızda Göztepe’yi konuk ettiniz. O centilmen dediğiniz Ispartaspor taraftarı önce tribünlere “83 yıllık efsane Göztepe, oldu kestane” pankartı astırarak, çirkinliğinizi gösterdiniz. Dönemin Isparta valisinin talimatı ile Göztepe Kulüp Başkanını, polis eşliğinde tribünden attırdınız. Göztepe Teknik direktörü ve Göztepe taraftarları yaralanırken, Türkiye’de hiç olmayacak bir olayla karşı karşıya bıraktırarak, Göztepe Teknik Direktörünü göz altına aldırma rezilliğini yapmadınız mı?
Yaralananlar oldu ve rezaletin son perdesini ise maçtan sonra tüm Göztepe kafilesini karakola çektirmediniz mi?
3-Geçen sezon 2.ligdeki ilk maçınızda Somaspor’u konuk ettiniz ve sahanızda mağlup oldunuz. Yapmadığınız pislik kalmadı otobüsler taşlandı, parçalandı ve şehri, Türk futbolunu rezil ettiniz.

Karaman’ın hocası soyunma odasına geldi, özür diledi, taraftar kardeşlerimize sözümüz yok, baş tacımızsınız diyorsun, sen ne yapmak istiyorsun. 
Isparta’da rakip takımlara yaptıklarınız sıraladım, bunların örneklerine çoğaltmak mümkün. Karaman hoşgörü şehridir ve gelen her takım burada en iyi şekilde ağırlanır, misafir edilir. Sen önce kendi eteğini kaldır, altına bir bak!
Sana tavsiyem zaman kaybetmeden bir sağlık kuruluşuna giderek, ruh halinle ilgili bir tedavi bizce uygun olur diye düşünüyorum. Gül kokulu şehrimizin güzelliklerini sizin gibilerinin bozmasına izin verilmemeli. Hayal görmeyin, nasıl olsa seneye yine aynı ligdeyiz.