Sırattan önce son çıkış

TAKİP ET

Karaman FK uzatmaları oynuyor. Vali Sarıibrahim'in tüm çabaları bir türlü sonuç vermiyor

Karaman FK adeta uzatmaları oynamaya başladı. Vali H. Engin Sarıibrahim’in görüşmeleri, güçlü bir yönetim çabaları bir türlü sonuçlanmadı, sonuçlanmıyor. Karaman sanayicileri, şehrin STK’ları söz konusu Karaman olunca sessizliğe bürünüyor, sesi çıkanlar da bin bir bahaneleri masaya koyarak, bu işe gönüllü olmadıklarını, şehrin takımına destek olmamak için ellerinden geleni yaptıklarından hareketle, gururumuz olan bu takımda tehlike çanları çalmayı bırakın, coşmaya başladı.
KARAMAN BİR OLAMIYOR 
Bu takım TFF 3. Lig’de düşme potasında iken, imdadımıza hızır gibi yetişen Mehmet Ali  Han ve Süleyman Han’ın hizmetleri, yaptıkları ortada. O yıl kümede bıraktılar, ertesi yıl yeni bir kadro kurdular şampiyonluk kupasını Karaman’a getirirken, tüm Türkiye Karaman’ı tanıdı, bu şehri konuştu.  2. Lig’e çıktığımız zaman bir Karaman’ın yapamadığını Süleyman Han yaptı, tek başına bu takımı sırtladı, ilk yılımızda ligde kalma başarısını gösteren isim oldu.
Han kardeşlerin yaptığı bu unutulmaz hizmetleri eleştiren, haklarında olumsuzluk dedikodusunu yayanlar şimdi nerede?
Takım üzerinde mide bulandırıcı hesaplar yapanlar, yer yarıldı yerin dibine mi girdiler.
Gerçekten sanayide Türkiye’de söz sahibiyiz.
Ama, bu şehirle bütünleşerek büyüyen bu insanlar nerede. Bu şehre hiç mi borçları yok, bu şehre hiç mi vefaları yok.
Vali H. Engin Sarıibrahim, tüm iyi niyeti ile söz sahibi, güçlü görünen kişiler ile bir araya gelerek takım için destek istiyor, çare arıyor. Sonuç gelinen noktada koskosa bir sıfır.
Karaman FK’dan köşe bucak kaçanlar, bu şehri karşılarına aldıklarının farkındalar mı?
Kimse, kimsenin parasının ortağı değildir. Taktir, o paranın sahibinindir. İster gider Kıbrıs’ta kumarda yer, ister farklı yerlerde harcar, tabi Karaman umurunda değilse!
Uzatmaları oynuyoruz, artık bu işin tadı gerçekten kaçtı. Sırat köprüsüne doğru son sürat gidiyoruz ama şu birkaç gün köprüden önceki son çıkış. Ya çıkarız ya da gümleriz. Takım kayyuma gider, belki de kulüp kapatılır, futboldan çekilir.
Karaman’a yazık etmeyin, kararlarınızı gözden geçirin, bir kez daha birlik beraberlik içerisinde elinizi taşın altına koymaktan imtina etmeyin.