Şimdi derdiniz Karaman olsun

TAKİP ET

Güya başkentte güçlüyüz, kilit yerlerde Karaman var. O zaman artık bu şehri düşünme zamanı

Karaman olarak siyaset ve bürokraside oldukça güçlüyüz. Devletin kilit noktalarında oturan çok kritik görevlerde olan Karamanlılar var. Bu ortamda sıkıntı içinde kıvranan bir Karaman FK var. Bu takım bu şehrin elçisi ve tanıtımının yüzü. Dünyada bir sektör haline dönüşen futbolun gücü her şeyin üzerinde. Bu bilinçle şu Karaman FK için başkentte yapacağınız zirveyi bir an önce yaparak icraata geçin ve bu şehrin tarihine isimlerinizi altın harflerle yazdırın. Unutmayın, bu şehrin evlatları olarak Karaman’a borcunuz var ve bunu ödemenin en güzel yolu da Karaman FK’ya hayat vermekten geçer.

SİYASETTE KARAMAN HEP VARDI !

Karaman Türk siyasetine imza atmış bir il. Karaman etkili siyasi isimlerimiz sayesinde her zaman istediğini kopardı. Rahmetle andığımız Fikret Ünlü’nün bu şehre katkıları inkar edilir mi? Bu şehir rekorların hizmet adamı Lütfi Elvan’ın yokluğunu öyle büyük hissediyor ki!
Süper Lig’e yükselen Bodrumspor ve TFF 1. Lig’e çıkan Alagöz Holding’in statları 2 bin seyirci kapasiteli. Karaman takımı amatör ligde iken, Lütfi Elvan gibi bir yürek çıktı, profesyonel ligde takımı olan Karaman’a 15 bin kişilik modern, gıpta ile bakılan bir stadı kazandırmadı mı?

TBMM’deki temsilcilerimiz Ak Parti’den Selman Oğuzhan Eser, yine Ak Parti’den Osman Sağlam ve CHP’den İsmail Atakan Ünver vekillerimizden Karaman FK konusunda hassasiyetle yaklaşmalarını diliyoruz. Ustalık dönemindeki Selman Oğuzhan Eser’in ve adaylık sürecindeyken “Tüm bakanlar telefonumun ucunda” diyen Osman Sağlam’ın Karaman FK’ya dört elle sarılma zamanı gelmedi mi?

KIRATLI HATİPOĞLU ERMUT

Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın gücünü kimse tartışamaz. Dudağının arasından çıkacak iki kelime sonrası Karaman’ın ihya olacağını biliyoruz. Kıratlı’nın yapması gereken ise çok basit… Karman FK için valiyi, belediye başkanını, milletvekillerini ve iş adamlarını bir masa etrafından toplayarak talimat vermesi yeterli olacaktır. 
İlhan Hatipoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığı görevinin yanı sıra Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. İmkanları çok geniş ve isterse Türk Telekom’u Karaman FK’ya sponsor yapabilir. Türk Telekom’un TV’ler ve medyaya verdiği çok yüksek rakamlara ulaşan reklamları var.
Varlık Fonu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Arda Ermut, ülkenin can alıcı bir makamında yetkili olarak görev yapıyor. İstediği zaman neler yapabileceğini herkes biliyor.
Hepsine seslenerek, “Artık derdiniz Karaman olsun, Karaman FK’ya hayat verin” çağrısında buluyoruz.