Sepeti koluna herkes yoluna!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, 2. Lig Kırmızı Grubun 21. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Denizlispor'u 1-0 mağlup etti

Yeni Karaman Stadyumunda oynanan karşılaşmanın orta hakemliğini İstanbul Bölgesinden B Klasman hakemi: Fevzi Erdem Akbaş yaptı. Akbaş'ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi Mücahid Âdem Çelebi ve yine İstanbul Bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Ali Gün yaptı. Maçın 4.Hakemi ise Hatay Bölgesinden: Erhan Kaya oldu. Coşkun Topaç ise gözlemci olarak görev aldı. Temsilcimiz sahaya Hayrullah Mert Akyüz, Alper Tursun Mete Yıldız Furkan Özcan Artun, Akçakın İbrahim Can Köse, Erdem Dikbasan, Anıl Batın Aydın, Ömer Faruk Gümüş Ahmet Karademir, kadir Kaan Yurdakul ilk 11'i ile çıktı. Rakip Denizlispor ise Abdulkadir sünger, Ahmet tekin, Mehmet eren sıngın, Alihan kalkan, Muhammet Özkal, Bekir turaç böke, Oktay kısaoğlu, Gökhan süzen, Emre yıldırım, Alaattin öner, Samet emre gündüz ilk 11'i ile sahada yerini aldı.

KİLİDİ AÇAMADIK
 Temsilcimiz karşılaşmanın ilk düdüğü ile birlikte maça fırtına gibi başladı. Önde baskılı oynayan kırmızı beyazlılar, 2. Dakika da İbrahim Can köse topla buluştu ve ortasını açtı az farkla topa dokunamayan Kadir Kaan Yurdakul bu fırsattan yararlanamadı ve top kalecide kaldı. İlk baskıyı atlatıp oyuna ortak olmak isteyen konuk ekip kontra ataktan bulduğu fırsatı gole çeviremedi ve top üstten auta çıktı. Üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz dakika 20’de Ahmet Karademir’le ceza sahasına girdi. Denizlispor savunması Karademir’i adeta formasından çekti ancak hakem bariz penaltıyı vermedi. Yoğun ataklarını sürdüren kırmızı beyazlılar, dakika 27’de duran top şansı yakaladı ve köşe gönderine giden İbrahim Can Köse meşin yuvarlağı 6 pasın içine doğru gönderdi, savunmadan dönen topu temsilcimizin yeni transferi Artun, Akçakın gerilerden gelip şutunu attı ancak top az farkla auta çıktı.  Dakika 38’de ceza sahasına giren Kadir Kaan Yurdakul yerde kaldı hakem yine akıllara durgunluk veren bir kararla penaltıyı vermedi.  Hakeme rağmen oyundan kopmayan temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, dakika 45’de duran top fırsatı kazandı ve topun başına geçen Ömer Faruk Gümüş çok şık bir serbest vuruş kullandı ancak şanssızlık Gümüş’ün yanındaydı ve top direkte patladı. Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İlk 45 dakika 0-0 eşitlikle tamamlandı.

FİŞİ ÇEKTİK

İkinci yarıya herhangi bir değişiklik yapmadan başlayan Teknik adam cihan Erdil, ilk değişikliğini 49. Dakikada sakatlanan Ahmet Karademir’in yerine Oktay Balcıyı aldı ve zorunlun bir değişlikle maça başlamış oldu. Şanssızlıklar temsilcimizin yanında olsa da konuk ekip Denizlispor’a fırsat vermeyen Karaman Futbol Kulübü yoğun baskılarla Denizli savunmasını geçmeye çalıştı. Dakika 70’de korner vuruşu kazanan temsilcimiz İbrahim Can Köse ile korneri kullandı. Savunmasından takımına yardıma gelen Mete Yıldız uzun boylu olmanın avantajını kullanarak topa kafayı vurdu ancak kaleci Abdulkadir sünger kalesinde dikkatliydi ve topun sahibi oldu. Dakikalar ilerledikçe Denizlispor savunma yapmaya temsilcimiz ise bu savunmayı kırmaya çalıştı ve dakika 81’de takımını atağa çıkaran Ömer Faruk Gümüş hızla rakip kaleye topu sürdü ve ortasını açtı Alper Tursun çok şık bir şekilde topa vurdu ve takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golün ardından 2. Golü de arayan temsilcimiz yoğun baskı yapsa da istediği golü bulamadı ve maç 1-0 temsilcimizin üstünlüğü ile son buldu. Karaman Futbol Kulübü bu müsabakadan adeta 6 puanı söktü aldı. 

Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Lig’in 22. Haftasında 27 Ocak Cumartesi günü deplasmanda Sarıyer ile karşı karşıya gelecek.