Savaş Başkan'dan "YEŞİL" ışık

TAKİP ET

Karaman FK'da sağlıklı bir oluşum yapılması halinde elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi

Karaman FK’da yönetim belirsizliğinin sonlandırılması adına hummalı bir çalışma yürütülürken, Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, sağlıklı bir oluşum yapılması halinde belediye olarak ellerinden gelen desteği verebileceklerini söyledi.
Ankara’da yapılacak Karaman FK zirvesi öncesinde, Karaman’da yönetim oluşturulma adına görüşmeler ve temaslar devam ediyor. Takımın sağlıklı bir yapıya kavuşması adına büyük çaba sarf eden Vali H. Engin Sarıibrahim, geçtiğimiz hafta başkentte yaptığı ziyaretler sonunda, öncelikli olarak Karaman’da oluşumun yapılmasının istenmesi üzerine çalışmalarına hız verdiği öğrenildi.
Karaman’da sanayici ve iş adamları bir araya gelen Vali Sarıibrahim’in güçlü bir yönetim kurulması konusunda her kesimin destek vermesini istedi ve olumlu karşılık aldığı öğrenildi.
BAŞKAN KALAYCI:” DESTEK OLURUM”
Sızan haberlere göre, konu Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’ya aktarıldı ve Başkan güçlü ve sağlıklı bir yönetimin oluşturulması halinde takıma belediye olarak elinden geleni yapacağını söylemesi ise memnuniyet yarattı.
Yasalar gereği, para olarak direk katkı yapamayacağının altını çizen Karaman Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın, destek için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu tesis konusu başta olmak üzere imkanlarını zorlayarak otobüs ve mazot desteğinde bulunabileceğini belirttiği öğrenildi.
Karaman Belediyespor ismi ile bu takımı BAL liginden 3.lige çıkarma başarısında en büyük paya   sahip olan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’nın, şimdiye kadar uzak durduğu takımın yanında olduğunu beyan etmesi şehirde sevinçle karşılandı.