Play-Off yolculuğumuz başlasın!

TAKİP ET

2.Türkiye futbol ligi Kırmızı grubundaki temsilcimiz Karaman FK ikinci yarının 2.haftasında Denizlispor'u konuk edecek.

6 puanlık bu maçı kazanmamız halinde alt sıralardan üstlere yolculuğumuz başlayacak ve Play-Off için ümitleneceğiz.

6 PUANLIK MAÇ

Pazar günü Karaman’da konuk edeceğimiz Denizlispor karşılaşması bizim açımızdan hayati önem taşıyan bir 90 dakikaya sahne olacak. Çünkü, 22 puanla ligin 14.sırasında yer alan Karaman FK, kendisinden 3 puan eksiği olan ,19 puanla 16.sırada oturan Denizlispor’u yendiği taktirde puanını 25’e çıkaracak ve 19 puanda kalacak olan Denizlispor’un 6 puan önüne geçmiş olacak.

Denizlispor her ne kadar bizim rakibimiz olarak görünmese de bizim alt sıralardan süratle üst tarafa doğru hareket etmememiz adına bu 90 dakika, Karaman adına oldukça önem arz etmektedir.

KOLAY MAÇ YOK!

2.Türkiye futbol liginde 2.yarı başladı ve ilk haftada alınan sonuçlar gösteriyor ki, artık bundan sonra kolay maç yok.

Alt sıralardaki takımlar can havliyle saldırıyor, üst tarafta olanlar ise zirve yarışından kopmamak adına ellerinden geleni fazlası ile yapıyorlar.

Ara transfer döneminde takımlar kadrolarını güçlendirmeye devam ediyor ve eksiklerini gideriyorlar. Karaman FK ise sadece İskenderunspor’dan Artun Akçakın ile takviye ederken, Şiyar Kepir ile yollarını ayırmıştı.

Ligde artık favori takım yok, hiçbir maçta oynanmadan kazanılmaz, o zaman taraftar desteği ile sahada ölümüne mücadele ederek, Pazar günü üç puanı hanesine yazdıran taraf biz olmalıyız.