Muhteşem Süleyman

TAKİP ET

2 Milyon Dolarlık teklifi reddetti, alacaklarından feragat etmeye hazır

Karaman FK’nın istifa eden başkanı Süleyman Han, icraatları ile tüm takdirleri üzerinde topluyor. Süleyman Han, kulüpten çok ciddi bir alacağı olmasına rağmen takımın emin ellerde olması adına yeni yönetime gereken desteği vermek adına yine sahneye çıktı, alacaklarının büyük bölümünden feragat edeceğini deklare etmesinin ardından, 100 bin Euro destek olacağını, Karaman FK’dan köşe bucak kaçanları gözüne soka soka açıkladı. Ankara’dan takımın kendilerine devir edilmesi halinde teklif edilen 2 milyon dolar parayı geri çevirdi. Gerçekten muhteşemsin Süleyman.
KİMSENİN YAPAMADIĞINI YAPTI
Karaman FK şampiyon olarak 2.Türkiye futbol ligine çıkmasının ardından, yürekli bir çıkış yapan Süleyman Han başkanlığı üstlendi ve çok kısıtlı imkanlara rağmen elini değil vücudunu taşın altına koyarak, ateşten gömleği giydi. 
Liglerde sponsorsuz tek takım olma dezavantajına rağmen, başkan yardımcısı Ramazan Aygündüz ile kafa kafaya verdi ve yeni bir takım kurdu, ilk yılında 2.ligde kalma başarısını göstererek alkışları hak etti.
KIRGIN, ÜZGÜN!
Karaman’dan tek bir kişi bile bugün yönetime talip olarak çıkmazken, yürek yiyerek yüreğini ortaya koyan Süleyman Han başkan çabalıyor, üzülüyor. Ciddi manada alacağı var, sağlıklı bir yönetim gelsin büyük bölümünden feragat edeyim diyor, bununla kalmıyor 100 bin Euro destek sözü veriyor.
Genel kurulda kimse talip olmayınca, yüreğimi kongre salonunda bıraktım, uykularımı kaçırdım diyor Süleyman Han başkan.
Sezon içerisine, kendilerini eleştirerek, bırak git diyenlere sesleniyor, neredesiniz diye soruyor. 
Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile şahsi bir sorunun olmadığının altını çiziyor ve medyaya yansıyan “Savaş Kalaycı seçilirse, ben yokum” sözlerinin ağzından çıkmadığını ve bunun kasıtlı olarak servis edilmesine hala bir anlam veremediğinin altını kalın çizgilerle çiziyor.
Şahsi hesapların, Karaman’ın önüne geçmesini kabul edemiyor Süleyman Han.
2 MİLYON DOLARI GERİ ÇEVİRDİ
Karaman FK’ya talip çıkmayınca, kulüp kayyum yolunda ilerlerken, Ankara’dan bir grubun, kendisine teklif ettiği 2 milyon dolar gibi ciddi bir rakamı elinin tersi ile iten Süleyman Han, Karaman’a zarar verecek hiçbir eylemin içinde olmayacağını bir kez daha üzerine basa basa haykırıyor. Böyle bir rakamı kim elinin tersi ile iterdi, onun muhasebesinin çok iyi yapılması gerekir.
Süleyman Han gösterdi ki, onun tek derdi Karaman ve çocuğundan ayırmadığı, gönlünü kaptırdığı Karaman FK’dan başkası değil.
Bu şehir Karaman FK’dan fellik fellik kaçanları da, senin özverilerini de unutmayacak Süleyman Han.