Ligi 50-52 puanla tamamlarız!

TAKİP ET

Karaman FK'nın ligde yenemeyeceği   takım yok. Bunu ispatladık. 7 maçta  en az 14 puan alacak güçteyiz

Kuzey Marmara AŞ Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasında bir yol kazası yapan Karaman FK hafta sonu oynayacağı Etimesgut Belediyespor karşılaşmasını kazanarak, üzerindeki kara bulutları dağıtmak istiyor.
Ligde 29 maçta 10 galibiyet 8 beraberlik ve 11 yenilgi elde ederek 38 puanla haftayı 12.sırada tamamlayan Karaman FK, Etimesgut Belediyespor maçı ile yeni bir seri yakalamak amacında. Kırmızı-Beyazlılar, küme düşme hattının alev alev yanmaya başladığı şu günlerde , Pazar günü kazanarak 41 puana ulaşıp, kalan 6 maça odaklanacak.
7 MAÇIN 4’ÜNÜ İÇERDE,3’NDE DEPLASMANDAYIZ
2.Türkiye futbol liginde 29 hafta geride kalırken, perde 7 hafta sonra kapanacak. Karaman FK, bunlardan dört tanesini evinde, üçünü ise dış sahada oynayacak. Temsilcimiz pazar günü Etimesgut Belediyespor’u konuk ettikten sonra, Anagold 24 Erzincanspor deplasmanına çıkacak. 32.haftada Fethiyespor’la Karaman’da kapışacak olan Karaman FK, İnegölspor deplasmanı, içerde Kastamonuspor maçından sonra Alagöz Holding Iğdırsporla dış sahada kapıştıktan sonra, son hafta sahasındaki Somaspor müsabakası ile ligi tamamlayacak.
HEDEF 7 MAÇTA 14-15 PUAN
  2.Türkiye futbol ligindeki ilk yılını en üst sırada tamamlamak için hedefini belirledi. 4 ‘ü içerde, 3’ü dış sahada olmak üzere 7 karşılaşma ile ligi tamamlayacak olan Karaman FK, 7 müsabakada 14-15 puan hedefliyor. 38 puanı bulunan Kırmızı-Beyazlılar böylece lig sonunda hedefi ise 50-52 puan bandı olarak belirledi.
ETİMESGUT MAÇI ÇOK ÖNEMLİ
Ligin boyunun kısaldığı bu haftalarda, şampiyonluk, Play-Off ve düşmeme mücadelesi veren takımlar, maçlara şimdiye kadar olmadığı şekilde motive bir şekilde çıkıyor. Masa başı oyunları da dikkate almak gerekirse, pazar günü sahamızda oynayacağımız Etimesgut Belediyespor’u devirerek, rahat bir nefes alıp, kalan maçlara da bu rahatlıkla çıkarsak çok daha başarılı sonuçlar almamız içten bile değil.
Taraftar desteği, saha ve seyirci avantajımız ile Etimesgut Belediyespor galibiyeti Karaman FK’nın kaderini belirleyecek bir maç olduğunu unutmayalım.