Kripto teröristlerin fısıltısı: "FETÖ gitti ekonomi bitti" – Hala Karaman'dalar mı

TAKİP ET

FETÖ’nün içinden gelen itiraflar, terör örgütü elebaşı Fethullah Gülen'in sağlık durumu ve başka bir eve kaçırılması örgüt içinde çatlağın daha da derinleşmesine neden oldu.
Haber7.com’un siyasetten sorumlu editörü Mehmet Küçükkahveci’nin güvenlik kaynaklarından edindiği bilgileri şu sözlerle ifade etti: “Terör örgütü mensupları kendi gündemini değiştirmek için şimdi de 15 Temmuz başarısız darbe girişiminin sekizinci yıl dönümüne günler kala ABD Başkanı Joe Biden'a bir mektup sunmaya hazırlanıyor. Üstelik hazırlanan mektupta ABD’li bazı kongre üyelerinin de katkısı var.”
Son dönemlerde FETÖ içinde artan iç hesaplaşmalar, yapılan itiraflar ve örgüt elebaşı Fethullah Gülen'in hastalığı sonrası kaçırılma iddiaları örgüt içinde parçalanmalara neden oldu. Bir yandan örgüt mensuplarındaki bağlılık ve inanış giderek azalmaya, kopuşlar yaşanmaya başladı. Diğer taraftan da FETÖ’ye bağlılığı devam eden kripto teröristlerin ülkedeki ekonomik durgunluğu işaret ederek FETÖ’nün Türkiye’de etkin olduğu dönemlerde ekonominin çok güzel olduğu ifade ediliyor. “FETÖ gitti ekonomi bitti” naraları atılıyor. Aslında bu ülkenin FETÖ sayesinde kalkındığı imaları havada uçuşuyor. FETÖ terör örgütü üyelerinin ekonomik durgunluğu fırsat bilerek kentlere fısıldadığı bu hain yaklaşım ekonomik sıkıntı yaşayan masum halkın diline “FETÖ varken ekonomik durumumuz daha iyiydi” cümlesini pelesenk ediyor.
KARAMAN’DA HALA ARAMIZDALAR MI?
Bu iddiaların doğruluk payının olduğu ise FETÖ ele başı Fetullah Gülen’in yerel seçimler öncesinde örgüt mensuplarına seslenerek yeniden diriliş safsatası adı altında “Etrafınıza güzellik saçın” ana temalı videosuyla bu iddiaların doğruluk payının olduğu şüphelerini ortadan kaldırıyor. İşte FETÖ’nün yerel seçim öncesi ağzında gevelediği o safsata çağrısı...

Ölmüşlerden Yeniden diriliş safsatası

Çok dillendirilmese de geçtiğimiz yerel seçim döneminde Karaman’ın da içinde olduğu 20 ya da 23 ilde FETÖ iltisaklı şahısların aday gösterildiği iddiaları da cabası…  Nasıl mı? Şöyle efendim… 15 Temmuz öncesi yaşanan dershane kapatma olaylarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a kafa tutarak dershanelerin kapanmasını eleştiren, 15 Temmuz sonrası FETÖ’cüleri aklamak için avukatlık yapanların belediye seçimlerinde aday gösterilmesi çok dillendirilmese de herkes bu durumun farkındaydı. Bu durum FETÖ terör örgütü üyelerinin ve onlara dışardan gönül veren onursuzların hala ülkede söz sahibi olduğu gerçeğini gözler önüne seriyor. “Görünen köy kılavuz istemez” diyor. Ve bu kadarını söylemekle yetiniyoruz!

Karaman'da fetö kaybedecek!


FETÖ’CÜLERE HAKSIZ POLİTİKA UYGULANMIŞ-MIŞ…
Şimdi Haber7.com’un editörü Küçükkahveci’nin güvenlik kaynaklarından edindiği bilgiler doğrultusundaki mektup olayına geri dönelim. Oturduğu babasının kucağında ağlayan FETÖ, şimdi de yeni bir yol arayışına girdi ve ABD Başkanı Biden'a Türkiye aleyhine mektup yazdı. Yedikleri kaba tüküren kansızlar emperyalizmin koynunda bir yandan açlığını gidermek için meme istiyor diğer taraftan da Türkiye ABD ilişkilerini etkileyeme çalışıyor. FETÖ’cüler hazırladıkları mektupta, Türk hükümetine karşı yapmaya çalıştıkları darbe girişimine hiç değinmeden, örgüt mensuplarına yönelik “haksız politikalar” izlendiğine yer veriyor.

Siyasetin tuzunu kokuttular


FETÖ BABASINA BİZİ ŞİKAYET EDİYOR
FETÖ’cüler, Türkiye’nin içişlerini ilgilendiren konulara da mektupta değiniyor.  Örgüt mensupları, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından alınan Selahattin Demirtaş, Osman Kavala ve Yüksel Yalçınkaya kararları konusunda Türk hükümetini ABD Başkanı Biden'a şikayet ediyor.
Mektupla, Türkiye ile ABD arasındaki ikili ilişkilere müdahale çabası dikkat çekiyor. ABD’nin Türkiye’ye yaklaşımının “insan hakları temelli” olması talep edilip, ABD Başkanı Biden'ın Türk hükümetine baskı yapması isteniyor.

62 ilde FETÖ operasyonu: 544 gözaltı


İÇERDEKİLER YETMEZMİŞ GİBİ DIŞARDAKİLER DE ÜLKEYE DÖNMEK İSTİYOR!
Mektupta yazılan talepler dikkate alındığında, örgüt mensuplarının Türkiye’ye dönme çabaları da göze çarpıyor. Mektuptaki taleplerden biri: Fethullahçı Terör Ögütü’ne mensup tutukluların şartsız serbest bırakılarak işlerine geri dönmelerinin sağlanması.
Örgüt mensupları, ABD Başkanı’na yazdıkları mektup ile 15 Temmuz’da yaptıkları kanlı darbe girişiminde hayatlarını kaybeden yüzlerce şehit ve gazi olan binlerce insanı akıllarına bile getirmeden “aklanmanın” yollarını arıyor.
BİR DE İMZA KAMPANYASI BAŞLATMIŞLAR
FETÖ’cüler, ABD Başkanı Joe Biden'a yazdıkları mektubu henüz paylaşmadı. Örgüt mektubu paylaşmadan önce bir imza kampanyası düzenlemeye başladı. FETÖ, mektuba atılacak imzaların sayısının artması ile ABD Başkanı Biden üzerinde örgütün etkisini artırmayı hedefliyor.
NATO ZİRVESİ ÖNCESİ SON HAMLE
FETÖ, Temmuz 2024’te ABD’de yapılacak ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı NATO Liderler Zirvesi öncesinde adeta “son kozunu” oynuyor. ABD Başkanı Biden'a verecekleri mektubun NATO Liderler Zirvesi’nde de gündeme gelmesi için çalışmalar yapıyorlar. Türkiye’ye karşı kara propaganda yaparak gündemi kendi istedikleri yöne çevirmeye çalışıyorlar.