Koçfinans iştiraki Sigola "kolay sigorta" imkanı sunuyor

TAKİP ET

Koçfinans Genel Müdürü ve Sigola Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kitapçı: - "Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak sigortacılık alanında daha kapsamlı ve krediden bağımsız olarak daha geniş ürün içeren bir hizmet sunmaya karar verdik"

Koçfinans iştiraki Sigola, sigortacılık alanında güvene dayalı hizmet verecek.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sigola, müşterilerine kullanıcı dostu deneyim sunarak sigortacılık alanında hizmet sunacak. Marka, 12'den fazla sigorta şirketinden aldığı tekliflerle müşterilerinin sigorta ihtiyacını karşılıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Koçfinans Genel Müdürü ve Sigola Yönetim Kurulu Başkanı Pınar Kitapçı, 2023'te faaliyete geçen Sigola ile kredi ve sigorta süreçlerinin her noktasında 360 derece hizmet sunduklarını belirtti.

Finansman şirketleri tarafından kullandırdıkları kredilerle bağlantılı sigorta ürünleri sunduklarını aktaran Kitapçı, şunları kaydetti:

30 yıla dayanan tecrübemiz ve müşteri deneyimindeki ustalığımızla müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini göz önünde bulundurarak sigortacılık alanında daha kapsamlı ve krediden bağımsız olarak daha geniş ürün içeren bir hizmet sunmaya karar verdik. Bu karar doğrultusunda hayata geçirdiğimiz Sigola ile müşteri portföyümüzü ve ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefleyerek, bu hizmeti tek bir çatı altında sunmayı amaçladık.

Müşterilerimiz, Sigola ile hızlı bir şekilde çok sayıda farklı sigorta şirketinden kendilerine özel teklif seçeneklerine ulaşabilecek, kolay ve kullanıcı dostu web sitesi ile sigorta satın alma deneyimini konforlu bir şekilde tamamlayabilecek. Öncelikle taşıt sigortalarına odaklanacağımız yeni girişimimizle hedefimiz tüm kullanıcılara sigorta hizmetini Koçfinans iştiraki Sigola güvencesiyle vererek kendilerini emin ellerde hissetmelerini sağlamak. Müşterilerimize Sigola web sitesi üzerinden teklif karşılaştırma fonksiyonuyla birlikte dijitalin konforunu sunuyoruz.


AA