Kazımkarabekir yamıyor

TAKİP ET

Kazımkarabekir Belediyesi ilçedeki yol yamama çalışmaları hakkında açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, “İlçe halkının hayatını kolaylaştırmak ve sürücülerimize sağlıklı bir yolculuk sağlamak amacıyla belediye fen işleri ekiplerimiz ilçe genelinde altyapı çalışmalarından ya da rutin kullanımdan dolayı zarar görmüş yollara onarım çalışmasına start verdi. 
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt yama ekipleri belirlenen iş programına göre ilçemiz genelinde hasarlı yollarda yama ve onarım çalışması yapmaya devam edeceklerdir. Önümüzde ki süreçlerde projesi biten ve çalışması hayata geçirilecek olan içme suyu altyapı, kuyular ve su depolarının yenilenme işlemlerinden sonra yollarımız daha sağlıklı ve kullanışlı hale zaman içerisinde getirilecektir. Bu süreçte anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz. 
Yol yama çalışmalarına destekte bulunan; milletvekilimiz Sn. Selman Oğuzhan Eser’e, İl Genel Meclis Başkanı Sn. Tamer Yıldızbaş’a, İl Genel Meclis üyelerimiz Sn. Ali İhsan Alanlı ’ya, Sn. Ahmet Serdar Yılmaz’a, karayolları 33. Şube şefi Sn. Nurullah Macit’e ve sahada gayretle çalışan ekiplerimize teşekkür ederiz. 
Kazımkarabekir biz bir olursak daha güzel” denildi.