Karaman'ın yıldızı oldu

TAKİP ET

Karaman'ın yardımsever iş adamı Durmuş Yüksel'in sahibi olduğu Yüksel Gıda Karaman'ın parlayan yıldızı olmaya devam ediyor

Karaman’da faaliyetine devam eden Yüksel Gıda Ticaret, bünyesinde bulundurduğu kurumsal firmaların bayiliği ile ön plana çıkıyor. Karaman ve çevre illere gıda sevkiyat pazarlama zinciri kuran Karaman'ın tanınmış esnafı Durmuş Yüksel, başarısını azimli çalışmaya borçlu olduğu bildiriyor. 

Karaman’da 2009 yılından bu yana ticarette güvenin adresi olan Yüksel Gıda Ticaret, Karaman’ı Yiğiter Gofret ile de tanıştırdı. Yardımseverlik ile ön plana çıkan Yüksel Gıda sosyal sorumluluk projelerinde yerini alıyor. 

PROJE ADAMI DURMUŞ YÜKSEL

'Alo Muhtar' projesinin fikir babası olan Yüksel Gıda Ticaret İşletmecisi Durmuş Yüksel yaptığı açıklamada, "Karaman ve çevresinde birçok bölgeye sevkiyat yapıyoruz. Karaman'da istihdam sağlamak adına yeni bayilik anlaşmaları yapıyoruz. Başarının sırrı çok çalışmaktır. Bu anlayış ile 2009 yılından beri sektörde faaliyet gösteriyoruz. Hayvancılık alanında da faaliyetlerimiz devam ediyor. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak beni çok mutlu ediyor. Bu alanda ben hem şehrime hemde mahalleme katkı sağlamak istiyorum. Özellikle mahallemizde sosyal sorumluluk faliyetlerini artıracağım. Bunun için Alo Muhtar Projesini hayata geçirdik. Bundan sonra mahallemize hizmet içinde faaliyetlerimiz artarak devam edecektir. Bu proje ile inşallah artık bütün tecrübelerimi Şeyh Edebali Mahallesine aktararak hep birlikte hizmetin en güzelini getireceğiz" dedi.

DURMUŞ YÜKSEL KİMDİR?
Ben Durmuş Yüksel. 20.10.1990 tarihinde Karaman’da doğdum. Mareşal Mustafa Kemal İlkokulunda öğrenimimi tamamladıktan sonra Fatih Lisesinde eğitim aldım. Konya Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Pazarlama Bölümünü bitirdim. Babam Suat Yüksel Cerit köyünden olup annem Semiha Yüksel Karakışla köyündendir. Evliyim ve 2 çocuk sahibiyim. Eşim Sümeyye Yüksel Aybastı (Kemran) köyündendir. Evlendikten sonrada çocukluğumun geçtiği mahallem olan Şeyh Edebali Mahallesinde hala ikamet etmeye devam ediyorum. 2010 yılında üniversiteyi bitirdikten sonra Karaman’da ticaret hayatıma başladım. Yüksel Toptan Gıda Pazarlama’nın işletme sahibiyim. Aynı zamanda hayvancılık ve tarım işleri ile de uğraşıyorum. 

Adres;
Hamidiye Mahallesi, 2174 Sokak No:1/D (TEKMERSAN SANAYİ SİTESİ İÇERİSİ)

İletişim;
0542 779 95 22