Karaman polisi enselerinde…

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğünce asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşımızın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda 6 bin 189 şahıs sorgulanırken, 17 çeşitli suçlardan aranan şahıs yakalandı, 12 şahıs tutuklandı.
Yine yapılan çalışmalar kapsamında, 76 araç sürücüsüne ehliyetsiz/yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 22 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 64 araç sürücüsüne kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan, 7 okul servis sürücüsüne evrak eksikliği ve kural ihlalinden işlem yapıldı.  Ayrıca 106 araç trafikten men edilirken 25 sürücü belgesine el konuldu.
Denetimler esnasında ise 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet ruhsatsız tüfek, 3 adet kesici-delici alet, 69 gram uyuşturucu madde, 405 adet uyuşturucu hap, 6 adet payp ele geçirildi. 
Denetimlere ve çalışmalara ilişkin açıklama yapan Karaman İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki huzurun sağlanması ve devamlı hale gelmesi için kararlılıkla çalışılmaya devam edileceğini şu ifadelerle duyurdu: “İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edilecektir.”