Karaman 'Mesut' oldu!

TAKİP ET

Karaman Futbol Kulübü, 2. Lig Kırmızı Grubun 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Etmesgut Belediyespor'u 2-1 mağlup etti

Yeni Karaman Stadyumunda oynanan karşılaşmanın orta hakemliğini Diyarbakır Bölgesinden B Klasman hakemi, Lütfullah Aslan yaptı. Lütfullah'ın yardımcılıklarını Siirt Bölgesinden B Klasman yardımcı hakemi Orhan Timurtaş ve Şanlıurfa Bölgesinden B klasman yardımcı hakemi Abdulkadir Yılmazoğlu yaptı. Maçın 4.Hakemi ise Diyarbakır Bölgesinden, Burak Kamalak oldu. Gözlemci olarak ise Muzaffer Kaşıkcı görev aldı. 
Temsilcimiz Etimesgut karşısında sahaya, Baran Güler, Alper Tursun, Mete Yıldız, Bora Çuha, Anıl Batın Aydın, Berkan Burak Turan, Erdem Dikbasan, Ömer Faruk Gümüş, İbrahim Can Köse, Anıl Gözütok, Artun Akçakın 11'i ile çıktı.  
Maçın ilk düdüğüyle birlikte maça istekli ve galibiyet arzusu ile başlayan temsilcimiz önde baskılı bir oyun ortaya koydu. Daha hemen maçın başında 8. Dakika da sağ kanattan etkili gelen kırmızı beyazlılar, Artun Akçakın ile gole çok yaklaştı.  Dakika 34’te duran top şansı bulan temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, Ömer Faruk Gümüş’ün ortasında Bora Cuha’nın kafa vuruşu kaleci Ramazan’ın üstüne gitti ve Ramazan topun sahibi oldu.  İleri uçta gol arayışını sürdüren kırmızı beyazlılar geride açık verdi. Ankara temsilcisi bu hatayı affetmedi, dakika 37’de Seçkin Getay uzaklardan şutunu çekti ve kaleci Baran Güler’i mağlup etmeyi başardı, takımını 1-0 öne geçirdi.
Golün şokunu üstünden atan temsilcimiz dakika 45+3’de Ömer Faruk Gümüş ile topu taşıdı ve Kadir Kaan Yurdakul ile meşin yuvarlağı buluşturdu. Yurdakul, ortasını yaptı sahneye Artun Akçakın çıktı. Akçakın çok şık bir vuruşla topu filelere gönderdi durumu 1-1’e getirdi. Müsabakanın ilk yarısından başka gol sesi çıkmadı ve Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü soyunma odasına 1-1 eşitlikle gitti.

Teknik Direktör Cihan Erdil, İkinci yarıya herhangi bir değişiklik yapmadan başladı. 
Dakika 53’de etkili gelen konuk ekip Etimesgut Belediyespor’da Batuhan Günaldı uzaklardan şutunu çekti ancak kaleci Baran gole izin vermedi. Etimesgut’un ilk baskısını kıran kırmızı beyazlılar, dakika 55’de kısa paslar ile rakip kaleye kadar geldi Anıl Gözütok ceza sahası dışından çok şık bir vuruş yaptı ancak kaleci Ramazan Köse Göztök’a geçit vermedi. Dakika 57’de Etimesgut Belediyespor savunmadan çıkmak isterken hata yaptı ve Kadir Kaan Yurdakul araya girdi bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Yurdakul, bu fırsatın cömertçe harcadı.  Önde baskı yaparak gol arayışını sürdüren Karaman Futbol Kulübü, dakika 73’de Ömer Faruk Gümüş ile kontra atak şansı buldu.  Kısa paslar ile kaleye kadar gelen temsilcimiz Ömer Faruk Gümüş ile gole çok yaklaştı ancak tecrübeli kaleci Ramazan Köse yine kalesini gole kapatmayı başardı. Tüm hatları ile Etimesgut savunmasını kırmaya çalışan Karaman Futbol Kulübü dakika 88’de aradığı fırsatı buldu. Kadir Kaan Yurdakul topu taşıdı ve Oktay Balcı ile buluşturdu Balcı çok soğuk kanlı vuruşunda topu filelere gönderdi ve adeta takımına nefes oldu. Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü bu kritik müsabakadan 3 puanı koparmayı başardı ve Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor’u 2-1 mağlup etti.

Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü Lig’in 33 haftasında 3 Nisan Çarşamba günü deplasmanda 24 Erzincanspor ile karşı karşıya gelecek.