Karaman'ın yolu uzun!

TAKİP ET

Şehrin marka yüzü Karaman Futbol Kulübü, 15 farklı şehirde 43 milyon spor severe Karaman'ı tanıtacak.

2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig Grupları Kura Çekimi, 13 Haziran Perşembe günü yapılmıştı. Yapılan kuranın ardından Kırmızı Beyazlı temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, geçen sezon olduğu gibi yine Kırmızı grupta yer aldı. Karaman FK'nın en uzak deplasmanları arasında Van ile Diyarbakır yer aldı.


Temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü’nün grubunda geçen sezondan 68 Aksaray Belediyespor, Arnavutköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, Belediye Derincespor, Somaspor ve Menemen Futbol Kulüpleri de yer alırken bu takımların dışında grupta temsilcimizin yeni rakipleri ise Vanspor Futbol Kulübü, Ankara Demirspor, Beyoğlu Yeni Çarşıspor, Bucaspor, Çimentaş Elazığspor, Diyarbekir Spor A.Ş., Erbaaspor, Giresunspor, Karacabey Belediyespor, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor ve Mersin İdmanyurdu Spor oldu.


43 MİLYON KİŞİ KARAMAN'I TANIYACAK
Şehrin marka yüzü olan Karaman Futbol Kulübü, 2024-2025 futbol sezonunda 17 farklı takımla karşılaşacak. 15 farklı şehirde mücadele edecek ve 43 milyon spor severe doğrudan Karaman’ı tanıtacak.
KARADENİZ'DEN 2 EKİP
Yeni sezonda Karadeniz'i 2 takım temsil edecek. Gireunspor ve Erbaaspor ligde kozlarını paylaşacak.
AKDENİZ'DEN 2 TAKIM KATILIYOR
Akdeniz'den ise 2 ekip katılacak. Mersin İdman Yurdu ve Serik Beldiyespor 2024-2025 sezonunda Akdeniz'i temsil edecek.
EGE'DEN 4 TEMSİLCİ
2024-2025 Sezonu TFF 2. Lig'de bu sezon Ege'yi temsil edecek 4 takım olacak. Nazilli Belediyespor Bucaspor Menemen FK ve Somaspor
İÇ ANADOLU'DAN 3 TAKIM
Yeni sezonda İç Anadolu'dan yine temsilcimiz Karaman Futbol Kulübü, Aksaray Belediyespor ve Ankara Demirspor ekipleri katılacak.
DOĞU ANADOLU'DAN 3 TAKIM
TFF 2. Lig'de Doğu Anadolu'yu temsil edecek 3 takım var. Bu takımlar Diyarbekirspor, Vanspor ve Elazığspor olacak.
MARMARA BÖLGESİNDEN 3 TAKIM
Arnavutköy Belediyespor, BLD. Derincespor ve Beyoğlu Yeni Çarşı.