Karaman'ın gururu oldu

TAKİP ET

Hürmy Makina başarısı ile Karaman'ın gururu olmaya devam ediyor.

Karaman’ın göz bebeği firmaları arasına giren Hürmy Makina bölge ekonomisine katkısı ile göz dolduruyor. Tekmarsan Sanayi Bölgesinde 2022 yılında kurulan Hürmy Makina doğru planlama, AR-GE ve ihracat başarısıyla takdir topluyor. Hürmy makina gofret üretimcilerinin kronik sorununu çözerek sektöre nefes aldırmaya devam ediyor. Hürmy Makina, ana üretim sektörü gofret üretim tesisleri olmak üzere çikolata, krokan, nuga üretim tesisleri makinalar ve yardımcı ekipmanlarını hem yurt içi hem yurt dışı müşterilerine hizmet veriyor. Yeni teknolojiler ve AR-GE faaliyetleri ile sektörün öncüsü olan Hürmy Makina, son teknoloji kullanılarak ürettiği makineler ile sektörün öncüsü olma yolunda ilerliyor. Hürmy Makine servis hizmeti ve satış sonrası uygulamaları ile sektörün ilk tercihi olmaya devam ediyor.
Karaman’ın gurur olan Hürmy Makina, yeni tasarımları ve AR-GE çalışmaları ile Karaman’ı yurt içinde ve yurt dışında başarı ile temsil etmeyi sürdürüyor.
HÜRMY MAKİNA KİMDİR?
MUSTAFA ŞIK ;

Hürmy Makina olarak Karaman Merkezde 20 yılı aşkın süredir üretim yapmaktayız. Orta ölçekli bir firma olarak üretimlerimizi sürdürmekteyiz. İşimizi en iyi şekilde ve en hızlı şekilde sizlerin hizmetine sunmaktayız. 
Karaman Tekmarsan Sanayi Bölgesinde 2022 yılında kurulan Hürmy Makina Gıda ve TİC. SAN. LTD. ŞTİ. uzman ve dinamik ekibiyle, sürekli gelişmekte olan teknolojiye uyumlu, sürekli kendini geliştirme çabası içinde olan, kullanılabilecek son teknolojiyi kullanan, bilgi ve birikimleriyle sektörün ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
Ana üretim sektörümüz gofret üretim tesisleri olmak üzere çikolata, krokan, nuga üretim tesisleri makinalar ve yardımcı ekipmanlarını hem yurt içi hem yurt dışı müşterilerine hizmet vermekteyiz. 
Şirketimiz yurt içi ve yurt dışı müşterinin talep ve istek doğrultusunda kurulumu yapılan ya da yapılacak olan tesislerde adını daha fazla duyurmak için sürekli yenilikler içerisindedir. 
Yeni teknolojiler ve AR-GE faaliyetleri ile verimli, minimum iş gücüne ihtiyaç duyan yüksek performanslı üretim tesisleri yapılmaktadır. Hürmy Makina tarafından üretilen her makine, konusunda uzman profesyonel ekip tarafından ve son teknoloji kullanılarak tasarlanmaktadır. Biz her zaman bu kalitenin arkasındayız; çünkü imalattan satışa ve satış sonrasına kadar her adımda istikrarlı bir şekilde çalışıyoruz, kusursuz makine ve hizmet sunmak için çok çalışmaya devam ediyoruz. 
İNTERNET ADRESİ: www.hurmy.com.tr  
MAİL ADRESİ: info@hurmy.com.tr  
TELEFON: +90 541 923 23 69 
İŞ YERİ ADRES: HAMİDİYE MAH. 2176 SK NO:2/C TEKMARSAN SANAYİ SİTESİ KARAMAN