Karaman'ın garantör güçleri

TAKİP ET

Kendi ölçeğimiz iller arasında en fazla yatırımı aldık, onlar bizim garantimiz, sırada Karaman FK var

Karaman olarak her zaman Ankara’da güçlü oldu, yatırım konusunda ayarımızdaki iller arasında aslan payını hep aldık, gıpta ile bakılan, örnek gösterilen bir kent konumundayız. Tabi bunlar kolay olmuyor, oturarak da olmuyor ve Karaman’ın evlatlarının hizmet aşkı, Karaman’ı güçlü kılıyor. Bir olumsuzlukta siyasilerimizi, bürokratlarımızı eleştiriyoruz ama o hizmet sevdalılarına haksızlık etmeyelim, yiğitlerin hakkını yiğitlerimize vermek zorundayız.
ONLAR KARAMAN’IN YİGİTLERİ
Karaman hep güçlü insanlar, devlet adamları yetiştirdi. Rahmetli Fikret Ünlü bakanımızı anarak başlayalım. Hizmetleri unutulmaz.
Türk siyasetinde bir Lütfi Elvan gerçeği var ki herkesin takdirini kazanmış tam bir görev adamı, hizmet sevdalısı.  Ulaştırma Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı, Kalkınma Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı gibi dört ayrı bakanlık koltuğuna oturarak, bir rekora imza attı. Hükümetlerin joker ismi oldu Bakan Elvan ve verilen her görevi layığı ile dört dörtlük yerine getiren bu isim Karaman’ın öz evladı Lütfi Elvandan başkası değildi.
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı’nın gücünü, etkisini kimse inkar edemez. Ne zaman dara düşsek, çaldığımız kapı Kıratlı’nın kapısıdır. Yaptıklarını bilen bilir, bende biliyorum ki, her ilin bir Metin Kıratlı’ya ihtiyacı olduğunun altını kalın çizgilerle çizelim.
Son olarak Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığını üstlenen ve Türk Telekom Yönetim kurulu başkanı İlhan Hatipoğlu, tam bir hizmet adamı. Karaman denildiği anda koşarak gelen ve bu şehrin lehine olan her şeye imza koyan Hatipoğlu.
Varlık fonu genel müdürü ve yönetim kurulu üyesi Arda Ermut, bu şehrin gizli güçlerinden birisi. Futbol terimiyle topa çok girmese de Karaman adına attığı adımlar onu bu şehrin kahramanlarından birisi yapıyor.
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘A’ takımında yer alan, Erdoğan’ın Ak Parti Genel merkezindeki özel kalem müdürü Behçet Kaynar, orada öyle işler hallediyor, bu şehrin menfaatine öyle şeyler başarıyor ki, takdir etmemek mümkün değil.
KIYMETLERİNİ BİLELİM
Karaman’ın Ankara’daki bu evlatları bu şehir için ellerinden geleni fazlası ile yaptıklarından kimsenin kuşkusu olmasın. Dönelim bu şehre bir bakalım, son dönemlerde aldığımız yatırımları bir hatırlayalım ve bunların kendiliğinden gelmediği gerçeğini göz ardı etmeden, bu sihirli ellerin dokunduğunu unutmayalım.
Şimdi gündemimizde bu şehrin marka değeri Karaman FK’nın geleceği var. Karaman halkı rahat çünkü bizim orada bizim başkentte gururumuz olan, bu şehrin garantörleri var, onu da en sağlıklı şekilde çözeceklerinden hiçbir kuşkumuz yok.