Karaman'ı ateşe attınız

TAKİP ET

Şampiyonluk kutlamalarında en baş köşede resim verenler, seçimlerde çiçekle, baklava ile gövde gösterisi yapanlar bizi ne güzel kandırmışlar

Karaman’ın tek temsilcisi Karaman FK’da yapılan 2.kongrede yine talip çıkmayınca, kulübe kayyum yolu göründü. Karaman’ın seçilmişleri, atanmışları tam bir duyarsızlık örneği sergilerken, sırtlarını dönerek kayyum yolunu göstermiş oldular. Şampiyonluk kutlamalarında kupanın ucundan tutabilmek ve fotoğraf vermek adına sıraya girenler, seçimler öncesi Karaman FK’yı ziyaret etmek için canlarını dişlerine takanlar, arkalarına yaslanmış, takımın düştüğü durumu izlemesi oldukça üzücü.
ÇİCEKLE, BÖCEKLE BU İŞLER OLMUYOR
Hatırlayalım Karaman FK şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken, eline çiçeği kapan, bir tepsi baklava alan antrenmana koşmadılar mı?
Ankara’daki final karşılaşmasında şeref tribünde canlı yayında boy göstermek adına çaba sarfetmediler mi?
Şampiyon olduktan sonra tüm engelleri aşarak sahayı girip, sesleri kısılırcasına ‘Şampiyon Karaman’ nidalara atarken, resim karesinde olmayı ihmal etmediler.
Şampiyonluk kutlamalarında en ön safta, emeği olanları bir kenara itip en başta onlar olmadı mı?
Seçimlerde kulübe ziyaret etmek için randevu sırasına girenler, orada estiler-gürlediler. Herkesin gözlerini yaşarttılar ve her kes bu kadar Karaman sevdalısı var iken, artık bu şehrin sırtı yere gelmez cümlesinde bileşmedi mi?
Genel kurul oldu, aday çıkmadı. İkincisi oldu kimseler yok. Bu takıma gönülden bağlı gerçek Karaman taraftarları orada, kendilerini yırtıyorlar. Tehlikeyi görmüş olacaklar ki, maaşından aylık para vermeyi, imkanı doğrultusunda maddi destek olmak için çırpınan insanlar, aslında bu takıma destek olması gerekenlere en büyük dersi veriyor, hadlerini bildiriyordu.
Genel kurulda kimse yok, siyasilerin esamesi okunmuyor.
Nerede bu şehrin sahipleri?
Nerede bu şehrin seçilmişleri, siyasetçileri?
Nerede bu şehrin iş adamları, sanayicileri?