Karaman FK'yı belediye ile barıştıracağız

TAKİP ET

AK Parti Karaman Belediye Başkan Adayı Mevlüt Akgün, Karaman’da sporun gelişmesi ve sporda marka şehir olabilmek adına ne gerekiyorsa yapılacağını belirterek açıklama yaptı. Sabah sporunu 8 kilometre koşmak suretiyle Kemal Kaynaş Stadyumu’nda yapan Akgün sporun ardından kamera karşısına geçti.
“Milletvekilliği dönemimde Karaman’ın özellikle spor ihtiyaçlarıyla ilgi ciddi çalışmalarımız oldu” diyen Akgün, Kemal Kaynaş Stadyumu’nu işaret ederek, “Bu stadyumun tartan pisliğinin temizlenmesi, Larende Çok Amaçlı Spor Salonu’nun yapımı, 1 ve 2 no.’lu TOKİ’ler arasındaki 2 bin 500 kişilik spor salonunun yapımı ve yeni stadyumun Karaman’a planlanması noktasında katkılarımız olmuştu” dedi.
31 Mart yerel seçimlerinin ardından Karaman Belediyesi’ni geri aldıkları takdirde en çok yatırımın yapılacağı alanlardan birinin spor olacağını kaydeden Akgün, “Özellikle nitelikli değişik branşların yer aldığı Karaman’a bir sporcu parkı kazandırmak istiyoruz. Onun yanında gelişen bölgelerde yeni semt sahaları, yeni spor alanları inşa etmek suretiyle bunları Karamanlı gençlerin ve çocukların hizmetine açacağız. Karaman’ın özellikle amatör branşlardaki sporcuları desteklemek amacıyla belediye bünyesinde yeni destek modelleri oluşturacağız. Amatör takımları destekleyeceğiz” şeklinde konuştu.
“Karaman’ın milli markası haline Karaman FK’yı belediyeyle barıştırmak suretiyle Karaman FK’ya imkanlarımızı seferber edeceğiz” diyen Akgün “Yeni sponsorluk modelleriyle Karaman FK’nın Karaman’da yeşermesi için mücadele edeceğiz. Bizi bekleyin Karaman inşallah sporda gelişen kalkınan ve büyüyen bir şehir haline gelecek” sözünü verdi.