Karaman FK'ya kayyum yolu

TAKİP ET

Kongreye 6 gün kaldı ancak hala aday yok, Vali Sarıibrahim, Belediye Başkanı Kalaycı ve milletvekillerine büyük görev düşüyor

Süleyman Han’ın istifasının ardından genel kurul kararı alan Karaman FK’da 6 Mayıs da yapılan toplantıda başkan adayı çıkmadığı için ertelenen ve 21 Mayıs da gerçekleştirilecek olan genel kurul için şu ana kadar başkan adayı ve yönetime talip çıkmayınca, Karaman FK için kayyum yolu açılmış görünüyor.
YÖNETİME TALİP ÇIKMADI
Yeni sezonda da TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Karaman Futbol Kulübünün yönetimine ve başkanlığına soyunan ve aday olan kimse çıkmadı. Kongreye sayılı günler kala şehirdeki sessizlik hakim olurken başkanlık için kimse aday olacağını açıklamadı.
Ankara ve İzmir’den iki grubun takımı A.Ş. yapılması şartı ile devir alabileceklerini başkan Süleyman Han’a bildirmelerine rağmen, Başkan Han bu yaklaşıma sıcak bakmadı ve reddetti.
VALİ SARIİBRAHİM’DEN HAMLE BEKLENİYOR
Karaman FK’nın kayyuma kalmaması için Vali H. Engin Sarıibrahim’in Belediye Başkanı Savaş Kalaycı, milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, İsmail Atakan Ünver, sanayicilerimiz ile görüş alışverişinde bulunarak, bir çıkar yol bulması bekleniyor.
Vali Sarıibrahim’in destek olması halinde başkanlığa yeşil ışık yakan Mehmet Ali Han’ın Karaman FK’yı zirve yaptıracağı ve güçlü bir kadro ile kayyum yolu açılması muhtemel olan ekibi şampiyonluğa taşıması konusunda fikir birliği ortaya çıkıyor.
VEKİLLER GÖREVE
Karaman FK, Karaman’ın takımı ve bu şehrin milletvekillerine bu konuda büyük görevler düşüyor. Her zaman takımın yanında olan Ak Parti milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser başta olmak üzere Osman Sağlam ile İsmail Atakan Ünver’inde kentin menfaatleri doğrultusunda birleşerek güçlü bir yönetim oluşturma adına vakit kaybetmeden adım atması gerekiyor.
Önümüzdeki hafta yapılacak olan genel kurulda da aday çıkmaması durumunda kulübün anahtarı Valiliğe devir edilecek ve Karaman Valisi H.Engin Sarıibrahim’de yeniden kongre yaparak başkan arayacak ve yine çıkmaz ise Karaman FK kayyuma kalacak.