Karaman FK'da tarihi gün

TAKİP ET

Köşeyi dönsek ölüm, düz gitsek hayat. Aklın yolu bir, bu işin vebali çok büyük, kimse bunun altından kalkamaz

Karaman FK’nın kaderi bugün belli oluyor. 6 Mayıs tarihinde yapılan genel kurulda yönetime talip çıkmayınca ertelenen kongre bugün çoğunluğa bakılmaksızın gerçekleştirilecek. Başkanlığa ve yönetime talip çıkan olmaz ise, takımı karanlık günler bekliyor olacak.
GÖZLER VALİ SARIİBRAHİM’DE OLACAK
Yeni Karaman stadyumu kongre merkezinde bugün saat 19.30’da yapılacak olan kongrede gözler Vali H. Engin Sarıibrahim’de olacak. Süleyman Han’ın istifasının ardından kulübe ciddi bir talip çıkmazken, Vali Sarıibrahim’in önderliğinde güçlü bir yönetim kurulunun oluşturulması halinde Karaman’ı güzel günler bekliyor olacak.
SÜLEYMAN HAN’DAN FEDAKARLIK
Karaman FK’da 2.lig’deki ilk yılında başarılı bir sezonu geride bırakan Başkan Süleyman Han’ın istifasının ardından şehrin sessizliğe bürünmesine bir anlam verilemiyor. Başkan Süleyman Han, kulüpten olan alacaklarını yönetime destek olması adına güvenli isimlerden oluşması halinde alacaklarının büyük bölümünden vaz geçeceğini açıklaması ve ardından takıma destek adına 100 bin Euro katkı sağlayacağını açıklaması büyük takdir gördü.
Bu arada 2.Başkan Ramazan Aygündüz’ünde ciddi olarak ekonomik destek de olacağını beyan ettiği sızan haberler arasında yer almıştı.
MEHMET ALİ HAN FAKTÖRÜ
Karaman FK’ya çok büyük destekler veren ve takımın şampiyonluğunda Süleyman Han ile baş rolü oynayan Mehmet Ali Han’ın geçtiğimiz hafta içerisinde sosyal medya hesabından” Bu şarkı burada bitmez” paylaşımı tüm Karaman’da heyecan yaratmış ve spor camiası M. Ali Han’ın yeniden başkan olması adına kampanya başlatmışlardı.
M. Ali Han ise, Karaman sevdasının aynı şekilde devam ettiğini belirterek:
“Valimiz, milletvekillerimiz, Belediye başkanımız, Sanayicilerimiz ve şehrin ileri gelenleri bir araya gelir, her kes ne yapılabileceğini söyler, burada bize görev düşerse zaten buna duyarsız kalmamız söz konusu olmaz. Gönlümüz ister ki, güçlü bir yönetimin oluşması ve bu takımın gelecek sezon şampiyon olarak layık olduğu Spor-Toto 1.ligine yükselmesidir. Ben her zaman üzerime düşeni yapmaya hazırım. “
GÜÇLÜ YÖNETİM İLE HAYAT BULURUZ
Karaman FK için tarihi bir gün olacak bugün. Vali Sarıibrahim önderliğinde oluşturulacak bir yönetim ile bu şehir şeni zaferler yazmanın mutluluğunu yaşayacak.
Yani şairin dediği gibi; “Umudun Bittiği yerde olmamalıyız. Köşeyi dönsek ölüm, düz gitsek muhteşem bir hayat bizi bekliyor. Görüntü ile çıkmaz sokaktayız ama küçük bir dokunuş ile yolumuz çok aydınlık olabilir” Aklın yolu bir ve Karaman için her kes üzerine düşeni yapmalı.”