Karaman FK'da müjdeli haber!

TAKİP ET

Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim   ve Ak Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam, Karaman FK adına iş adamları ile bir araya geldi.
Gazete Anadolu’nun edindiği bilgiye göre iki genel kurulda da talibi çıkmayan Karaman FK için Vali H. Engin Sarıibrahim ile Ak Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam Karaman’da ilk adımı attılar. Yapılan toplantıya Karaman İl Genel Meclis Başkanı Tamer Yıldızbaş, OSB Başkanı Kemal Boynukalın, Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Karaman Ticaret Borsa Başkanı Ekrem Çavaş, MÜSİAD Başkanı Musa Akgül katıldılar.
Vali H. Engin Sarıibrahim ile milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ile Osman Sağlam, gelişmeler hakkındaki görüşlerini dile getirirken, Karaman’ın tek temsilcisi Karaman FK için herkesin taşın altına koymasını ve destek vermesi gerektiğini söylediler.
Edinilen bilgilere göre, Ankara’da yapılacak olan Karaman FK zirvesinin ardından, Karaman’da bu toplantılara devam edileceği ve nihai sonuç için çalışma yapılacağı öğrenildi.