Karaman FK'da "Danışıklı Dövüş" mü?

TAKİP ET

Süleyman Han’ın istifasından sonra yapılan iki genel kurulda da talibi çıkmayan ve yönetimsiz kalan Karaman FK’da işler hiç de iyi gitmiyor. Önce takımı Cantürk Alagöz alıyor palavralarını atanlar boş durmuyor, şimdi de Han kardeşler arasında danışıklı dövüş yapılıyor, Süleyman Han bıraktı, Mehmet Ali Han takımı alacak iddiaları tamamen koca bir yalandan ibaret.

SÜLEYMAN HAN: "GİDİŞAT KORKUTUYOR"

Karaman FK’nın istifa eden başkanı Süleyman Han, takımın durumuna çok üzüldüğünü ve geçen her zamanın bir kayıp olduğunu belirterek:
“Karaman’ın sanayisi ile ülke ekonomisine büyük katkılar veriyor. Ne var ki, konu Karaman FK olunca kimseyi göremiyoruz. Sezon ortasında atıp, tutanlar, takımı sahipsiz bırakmayız diyenler, iş gerçeğe dönüşünce bir anda ortadan kayboldular. Ben göreve gelecek başkana sonuna kadar destek vereceğimi deklare ettim. Hatta alacaklarımın bir bölümünü bile bağışlayacağım. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırım, yeter ki bir kişi çıksın yüreklice bu takımın başkanlığına adayım desin. Bu arada onursal eski başkanımız, abim Mehmet Ali Han’ın bu ortamda tek başına takımı alamayacağını açıkça beyan etti. Karaman demek sadece M. Ali Han demek değildir elbette. Ancak ortada dolaşan Han kardeşler danışıklı dövüş yapıyorlar, Süleyman başkan bıraktı, M. Ali Han takımı alır söylemleri kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. Keşke, M. Ali Han’ın istediği şartlar oluşsa ve takımın başkanlığını üstlense. Bilgi, birikimi ve ekonomik gücü ile Karaman’a şampiyonluklar yaşatır.Biz, futbol görüşümüz ve anlayışımızda ters düştüğümüz için böyle bir ayrılık yaşanmıştı.”

M.ALİ HAN: "HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI"

Karaman FK’nın genel kurulda talibinin çıkmamasının oldukça üzücü olduğunu belirten Mehmet Ali Han: “Türkiye’nin en borçsuz takımları arasında yer alan ve iskeleti bozulmamış bir takım sahipsiz durumda. Bizim için Karaman FK bir sevda, bir aşk dedik ve bundan kesinlikle vazgeçmedik. Şartlar oluşturulmalı, sorumluluğu olanlar bir araya gelmeli ve orada bize bir görev düşerse kaçmayız. Herkesin elini taşın altına koyması gerekir, sonrasında bize görev düşerse bizde elimizi değil vücudumuzu taşın altına koyarız. Ancak bu ortamda, bu şartlarda benim başkanlık gibi bir düşüncem olamaz. Bir an önce ne yapılması gerekiyorsa yapılmalı, çünkü zaman aleyhimize işliyor. Şampiyon olan Bodrum’a bakıyorum, Iğdır’a bakıyorum, içim CIZ ediyor. Oynayacaklar statları bile yok ama şampiyonluk kupaları var.”