Karaman'daki skandal ses kaydı istifa mı getiriyor ?

TAKİP ET

Ak Parti Karaman Belediye Meclis üyesi Zekeriya Yarar’ın  sosyal medyaya düşen ses kaydı partiden ve belediye meclis üyeliğinden istifasını gündeme getirdi. Ak Partililerin Yarar’ın istifasını istedi.
Ak Parti  il eski başkan Yardımcısı Muhammet Yaren tarafından , “Benim Reisime ileri geri konuşan, 2012’den beri oy vermediğini ulu orta söyleyebilen şahsiyet !Biz sana falan oy vermedik! Defol git o koltuktan “ diyerek, benim cumhurbaşkanımla ilgili  ülkeyi bitirdi diyen, partime ve Cumhurbaşkanımıza oy vermediğini , karşıya çalıştığını açık açık söyleyen zatı muhterem ! , Seni meclise seçtiren Ak Partiye ihanetin sebebiyle istifa  etmez isen eğer ses kaydını yayınlayacağım “ diyerek  startı verdikten sonra, istifa gelmeyince Zekeriya Yarar’ın skandal sözlerle dolu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olarak  söylediklerinin ses kaydı sosyal medyaya düştü.
Bu gelişmelerin ardından karşılıklı atışmalar ve restleşmelere şahit olunurken, Zekeriya Yarar’ın Ak Parti’den ve Belediye Meclis üyeliğinden istifasının an meselesi olduğu ve istifanın gerçekleşeceği iddia edildi. Bazı kesimler ise Yarar’ın istifasını verdiği ancak resmi bir açıklama gelmediği yaşananlar arasında yerini aldı.

işte o ses kaydı...