Karaman'daki 3 terör şüphelisi yolun sonuna geldi

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğünce asayiş, narkotik ve trafik olayları başta olmak üzere, vatandaşımızın huzurunu bozacak her türlü suçun engellenmesi, suça karışan şahısların yakalanması amacıyla 08-14 Haziran tarihleri arasında yapılan çalışmalarda;
7 bin 417 şahıs sorgulandı. Sorgulanan şahıslardan 18’i çeşitli suçlardan aranan şahıslardan olup 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 
Trafik denetlemelerinde, 68 araç sürücüsüne ehliyetsiz/yetersiz ehliyetle araç kullanmaktan, 24 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 47 araç sürücüsüne kamunun huzur ve düzenini bozacak şekilde araç kullanmaktan işlem yapıldı. 131 araç trafikten men edilirken 27 sürücü belgesine de el konuldu. 


2’Sİ FETÖ’CÜ BİRİ PKK’LI
Diğer denetimler esnasında ise 2 adet ruhsatsız tüfek, 2 adet kesici-delici alet ele geçirildi. Terörle mücadele çalışmaları kapsamında ise FETÖ/PDY silahlı terör örgütü faaliyetleri içerisinde bulunan 2 şahıs ile PKK/KCK terör örgütü propagandası yapan 1 şahıs hakkında adli işlem başlatılmış, yapılan aramalarda 2515 Euro ve 9200 dolar ele geçirildi.
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “İlimizdeki huzur ve güven ortamının devamını sağlamaya yönelik denetim ve uygulamalara kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edilecektir. Kamuoyuna ve basına saygı ile duyurulur” denildi.