Karaman'da tıp teknolojisindeki ilerlemeler masaya yatırıldı 

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTEM) tarafından ‘Ülkemizde Tıp Teknolojisindeki İlerlemeler: Aselsan Örneği’ konulu bilim söyleşisi düzenlendi.
BİLTEM öncülüğünde ASELSAN, Mühendislik Fakültesi ve Tıp Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen söyleşiye, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Baykan, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Sezer, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dursun Odabaş, BİLTEM Müdürü Prof. Dr. Savaş Sönmezoğlu, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.
KMÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın selamlama konuşmasını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Baykan gerçekleştirdi.
Söyleşiye konuşmacı olarak katılan ASELSAN UGES Görüntüleme Sistemleri Ekip Lideri Erdem Yanar, tıp teknolojisi konusundaki ilerlemeler hakkında önemli bilgiler aktardı.
Program, Erdem Yanar’ın katılımcıların tıp teknolojisindeki ilerlemeler konusunda merak ettikleri soruları yanıtlaması ve belge takdiminin ardından sona erdi.