Karaman'da emanet araçla kaza yaptı – Teselliyi poliste buldu

TAKİP ET

Karaman'da dün akşam üstü etkili olan sağanak yağış sonrası kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü kaza yaptı. Sürücü teselliyi trafik polisinde buldu

Kaza dün saat 20.00 sıralarında Tapduk Emre Mahallesi Şehit Hakan Yılmaz Caddesi üzerinde meydana geldi. 70 HA 830 plakalı kamyonet sürücüsü M. Emin Ö. yağış sonrası kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan kamyonet caddedeki orta refüje çıkarak durabildi. Refüj üzerinde yaklaşık 5 metre sürüklenen araç refüjdeki korkulukları yıktı. Araçtan yara almadan çıkan M. Emin Ö. kaza yapmamış olsaydı bir gün sonra (bugün)memleketi Şanlı Urfa’ya gideceğini ve kullandığı kamyonetin de Karaman’daki bir yakınına ait olduğunu söyledi. Emanet araçla kaza yapmış olmanın mahzunluğunu yaşayan M. Emin Ö. teselliyi kaza mahallinde inceleme ve trafik kontrolünü sağlayan polis memurundan geldi. Elinde kamyonetin plakasını tutan kazazedeye sarılan trafik polis memuru, “Abi sıkma canını, bak sana bir şey olmadı. Bunda da vardır bir hayır” diyerek. Kazazede M. Emin. Ö.’nün manevi yaraların sarmaya çalıştı. 
Kaza mahalline gelen belediye ekipleri kayganlaşan yola kum döküp etrafa dağılan refüj korkuluklarını topladı. O esnada trafik polisleri caddedeki trafik akışını kontrollü bir şekilde sağlarken, refüjdeki kamyonet de çekiciyle götürüldü. 
Savcılık tarafından kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.