Karaman'da çocuk katili yakalandı

TAKİP ET

Karaman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin diğer birimlerle birlikte koordineli olarak yürüttüğü çalışmalar kapsamında bir çocuğu kasten öldürme suçu başta olmak üzere 7 ayrı suçtan aranan şahıs yakalandı.

Karaman'da meydana gelen olayların aydınlatılmasına yönelik Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince  yürütülen çalışmalar kapsamında, diğer birimlerle de koordineli olarak 28 Haziran Cuma günü yapılan çalışmada toplam 7 ayrı suçun faili olan ve kesinleşmiş 29 yıl 21 gün hapis cezası bulunan S.D.T. isimli şahıs Karaman-Mut yönünde aracıyla seyir halindeyken ekiplerin müdahalesiyle araç kontrollü bir şekilde durdurularak şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Gözaltına alınan şahsın bir çocuğu kasten öldürme, 2 hükümlü ve tutuklunun kaçmasına yardım etme, ruhsatsız ateşli silahlarla mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma suçundan iki kez, suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme, mala zarar verme, suçluyu kayırma gibi suçlardan arandığı tespit edildi. Şahıs Emniyetteki işlemlerinin ardından Karaman Kapalı Cezaevine teslim edildi.