Karaman'da 5 Hemşehrimiz vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da 30 Nisan Salı günü 5 Hemşehrimiz vefat etti

1) Aslen Yeşildere Köyünden olup Yeşildere Köyünde ikamet etmekte olan Fatma Kolyiğit (95) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

2) Aslen Karamanlı olup Mahmudiye Mahallesinde ikamet etmekte olan Huriye Çiftçi (87) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip Kırmahalle Büyük Camiden kaldırılacaktır.

3) Aslen Bayır Köyünden olup imaret mahallesinde ikamet etmekte olan Hüseyin Uğuz (73) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

4) Aslen Mutlu olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Mustafa Akgül (99) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip Siyahser Mezarlığından kaldırılacaktır.

5) Aslen Kurucabelli olup Mümine Hatun Mahallesinde ikamet etmekte olan Remzi Bilir (65) vefat etmiştir. Cenazesi 30 Nisan Salı günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

Gazete Anadolu Aİlesi olarak Merhumlara ve Merhumelere Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.