Karaman'da 3 şahıs tutuklandı

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik olarak 4 Mart Pazartesi günü yapılan 2 farklı çalışma kapsamında 6 kişi yakalandı, 3'ü tutuklandı.

Narkotik ekiplerince yapılan operasyonda K.C.,H.A.A. ve K.C.C. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda ise toplamda 39 adet sentetik ecza ve 1 adet tabanca ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan işlemlerinin ardından 3 şüpheli Adliye’ye sevk edildi. Şahıslardan K.C.C. serbest kalırken K.C. ve H.A.A. ise tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

İKİNCİ OPERASYON 

Yine bir başka çalışmada ise G.U., M C.isimli kadınlar ile H H G isimli şahıs yakalandı. Şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada ise hoparlör içerisine gizlenmiş şekilde 10 g metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Emniyette sorguları tamamlanan şahıslar bugün adli mercilere sevk edilirken şahıslardan M.C. isimli kadın tutuklanarak cezaevine gönderilirken G.U. ve H.H.G. ise serbest bırakıldı.