Karaman'da 2 günde 5 kişi vefat etti

TAKİP ET

Karaman'da 04.06.2024/ 05.06.2024/ günü 5 Hemşehrimiz vefat etti

Bugün vefat edenler
1) Aslen Karamanlı olup Mersin’de ikamet etmekte olan Ahmet Aksoy (67) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip Siyahser Mezarlığından kaldırılacaktır.

2) Aslen Niğdeli olup Osman Gazi Mahallesinde ikamet etmekte olan Huriye Afşar (69) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

3) Aslen Başyaylalı olup Valide Sultan Mahallesinde ikamet etmekte olan Muzaffer Ünal (92) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Haziran Çarşamba günü öğle namazına müteakip musalladan kaldırılacaktır.

4) Aslen Karamanlı olup Ahiosman Mahallesinde ikamet etmekte olan Raziye Aktaş (88) vefat etmiştir. Cenazesi 5 Haziran Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Kazalpa Mezarlığından kaldırılacaktır.

Dün vefat edenler
Aslen Şıhlar Köyünden olup Şıhlar Köyünde ikamet etmekte olan Asım Demir (75) vefat etmiştir. Cenazesi 4 Haziran Salı günü ikindi namazına müteakip musalladan kaldırıldı

Gazete Anadolu Ailesi olarak Merhumlara ve merhumelere Allah'tan Rahmet, Kederli Ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz