Karaman aşkına kucaklaşın!

TAKİP ET

Erdoğan, Özgür Özel ve Akşener'i kabul ediyor, Ali Koç-Aziz Yıldırım yılların gerginliğini sona erdiriyor. Bizim neyimiz eksik

Karaman’da hiçbir neden yok iken yaşanan kayıkçı kavgaları bu şehre zarardan başak bir şey vermiyor. Aralarında kan davası olmayanlar sudan sebeplerle ters düşüyor, birbirine düşman kesiliyor ama şahsi egolar nedeniyle en büyük zararı Karaman görüyor. Her kes eteğinde taşı döksün, kucaklaşsın ve Karaman’ın menfaatleri doğrultusunda el ele versinler.
SİYASETTE BİLE DOSTLUK RÜZGARLARI 
Ak Parti’nin kurulduğu günden itibaren CHP ile kavga hiç bitmedi. CHP’nin Genel Başkanlığına Özgür Özel’in gelmesinin ardından, sert rüzgarlar bir anda sona erdi ve Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir araya geldi. Erdoğan, Özgün Özel’i kabul etti ve 18 yıl aradan sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel merkezinde Özgür Özel’i ziyaret edecek.
İYİ Parti ile Ak Parti’nin yıldızları bu güne kadar hiç barışmadı. İYİ Parti Genel Başkanlığını bırakan Meral Akşener ile Recep Tayyip Erdoğan bir araya geldi ve samimi pozlar verdiler.
ALİ KOÇ-AZİZ YILDIRIM
Fenerbahçe’de Ali Koç ile Aziz Yıldırım çekişmesi yıllardır süre geldi. Ne var ki, son Fenerbahçe kongresinde başkanlığa talip olan ve birbirlerine çok ağır suçlamalarda bulunan Ali Koç ile Aziz Yıldırım seçime bir gün kala, TV programında karşı karşıya geldi, Ali Koç’un seçilmesinin ardından el ele vererek dostluk mesajları vermesi, Fenerbahçe camiasını bir kat daha güçlendirdi.
KARAMAN SEVGİ SEHRİ
Karaman’da siyaset üzerinden bile Karaman FK’daki gibi gerginlikler yaşanmadı. Seçimleri dostlukla geçiren Karaman, spor denildiği anda nedense şimdiye kadar bir türlü bir araya gelemedi ama artık buna son verme zamanı.
‘Kurt, dumanlı havayı sever’ misali kaostan geçinmeyi kendilerine ilk edinmiş azınlıkların yaptıkları provokasyonla sporda kaoslar yaşadık. Bu şehrin gönüllüsü, gönüllerde taht kuran Belediye Başkanı Savaş Kalaycı ile Karaman FK’nın Babayiğitleri M. Ali Han ile Süleyman Han’ın karşı karşıya gelmelerinin altında hiçbir geçerli neden yok. 
Bu takımın yönetiminin Han kardeşlere verilmesini sağlayan Belediye Başkanı Savaş Kalaycı’dan başkası değil. Kalaycı Başkanın iyi niyetinden kimsenin kuşkusu olmasın, ama yönlendirmeler olduğunun altını da çizmek gerekir.
Belediye Başkanı olmadan bir şehrin ileriye gitmesi düşünülemez ve kimse de Belediye Başkanını yok sayamaz. Keza nasıl bu ilin Valisi, bu şehrin milletvekilleri, Ankara’da önemli görevlerde bulunan değerli insanları, sanayicileri, iş adamları, STK  temsilcilerini kimse göz ardı edemez.
O halde, yılların düşmanları bugün nasıl kardeş olup, el-ele veriyorsa, Karaman’ın menfaatleri için de bu şehrin dinamiklerinin beraber olma zorunluluğu olduğunun unutulmaması gerektiğini hatırlatıyoruz.
HAYDİ KARAMAN,
ŞİMDİ KARDEŞLİK, 
ŞİMDİ SEVGİ, SAYGI VE BİRLİK BERBERLİK GÜNÜ...

savaş kalaycı M. Ali Han Karaman Belediye Başkanı özgür özel aziz yıldırım ali koç recep tayyip erdoğan Meral akşener