Karaman'a yakışanı yapalım!

TAKİP ET

Vali Sarıibrahim'in duyarlılığı ile şehri üst düzeyde temsil edecek yönetim oluşturulur ve güzel günler gelir

Karaman FK, yeni yönetim için genel kurul toplantısı yaptı ancak yönetime talip çıkmayınca toplantı ertelendi. Bu demek değildir ki: Karaman FK sahipsiz kalacak. Karaman’a hizmet anlamında gecesini gündüzüne katan ve her konuda büyük duyarlılık gösteren Vali H. Engin Sarıibrahim, sporun gücünü çok iyi biliyor, öneminin farkında ve Karaman FK’nın sağlıklı bir yapıya kavuşması adına en güzelini yapacağından kuşkumuz yok.  Karaman’ın yeni sezonda zirvede olması adına 15 günlük süreç içerisinde Vali H. Engin Sarıibrahim önderliğinde, milletvekillerimiz Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam ve İsmail Atakan Ünver’in destekleri, sanayicilerimizin şehir adına yapacakları özveriler ile yaşanacak güzel günler uzakta değildir. Ne var ki; bu şehre sırt dönme fikri ortaya çıkarsa kaybeden Karaman olur, biz oluruz.

VALİ SARIİBRAHİM’E GÜVEN SONSUZ

Karaman’ı çok farklı yerlere taşımak adına devlet babalığını gösteren Vali H. Engin Sarıibrahim bu şehir ve spor adına bir şans. Iğdır’da temelini attığı Alagöz Holding Iğdırspor, amatör kümeden bu günlerde Spor-Toto 1.ligine çıkmak adına Play-Off’da yarışıyor.  Dönemin Iğdır Valisi Sarıibrahim’in ektiği tohumlar sayesinde Iğdır, tüm olumsuzluklara rağmen bir spor şehri olma yolunda ilerliyor. Amatör kümedeki Iğdır takımını iş adamı Cantürk Alagöz’e teslim eden ve büyük katkı sağlayan Vali Sarıibrahim aynı modelle, Karaman FK’yı 1. Lig’e ardından Süper Lig’e taşınmasında en büyük rolü üstlenebilir.

KARAMAN FK’YA DESTEK VERİYOR

Her platformda Karaman FK’nın yanında yer alan ve destek olan Vali H. Engin Sarıibrahim, ligin son maçı olan ve hiçbir iddiası olmayan Karaman FK-Somaspor karşılaşmasında bile temsilcimizi yalnız bırakmadı ve tribündeki yerini alarak, gerekli mesajları verdi.

GÜÇLÜ BİR YÖNETİM

Vali Sarıibrahim, 15 günlük süreç içerisinde gerekli görüşmeleri yaparak, güçlü bir Karaman FK yönetimi oluşturmalı ve bunun için sanayicilerimiz ile bir araya gelerek fikir birliği içinde en sağlıklı ortam oluşturulmalıdır.
İstifa etmesine rağmen kalbi her daim Karaman FK için atan Süleyman Han, kimsenin yapmadığını yapmaya hazır durumda. Alacaklarının büyük bölümünden feragat etmekten tutun da imkanı doğrultusunda ekonomik olarak destek olacağından kimse kuşku duymasın.
Şartlar iyi değerlendirilirse, mükemmel bir tablo ortaya çıkabilir. 
Geride hoş sada bırakmak çok önemli. Valimiz Sarıibrahim’in yapacağı bir çalışma sonunda önce 1.lig, ardından Süper Lig’de yer alan bir Karaman FK’yı düşlemek bile insana mutluluk veriyor. Vali Sarıibrahim, bu şehrin kalbinde ölümsüzleşir ve unutulmayanların en üstüne ismini yazdırır.