İyi ki Karamanlısınız

TAKİP ET

İhsan Duru, Küçükoğlu Paşa ve Suat Sözer'in sevdaları Karaman 

İKEV, Karaman için büyük hizmetlerine devam ediyor. İKEV başkanlığına geldikten sonra farkındalık yaratan İhsan Duru, İKEV’in kurucularından ve Onursal Başkanı Suat Sözer ile İKEC mütevellisi Emekli General Rıza Küçükoğlu, yüreklerindeki Karaman sevdalarını icraata dönüştürüp, bu şehir için büyük düşünmeye devam ediyor.
Karaman yaşamda ve eğitimde yapay Zeka semineri yapıldı. Belki çoğunluğun haberi bile olmadı ve önemini yine çoğunluğumuz anlayamadı. Dünya değişiyor, Türkiye değişiyor ve bu değişime ayak uydurma adına ilk adımı Karaman, İKEV Başkanı İhsan Duru, Onursal Başkan Suat Sözer ve emekli Tümgeneral Rıza Küçükoğlu’nun özverisi ve büyük gayretleri ile gerçekleştirdi.
Alanında zirve yapmış insanları ağırladı Karaman bu seminer sayesinde. ABD Michigan State Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr.Douglas Kaith Hartman, Ankara Üniversitesi TÖMER Müdürü Prof.Dr.Timur Gültekin, JR Robotics CEO’su Ögr.Burhan Şengün, A.Ü Eğitim Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Eren Ceylan,Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Serkan Düzgün, KMÜ Eğitim fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Gizem Saygılı, KMÜ Öğretim üyesi Dr.Celaleddin Şimşek  şehrimize geldiler ve Yapay zeka, yeni dünya düzeni hakkında bilgilendirmeler yaptılar.
Karaman’a bu güzel,özel ve anlamlı etkinliği kazandıran İhsan Duru, Rıza Küçükoğlu ve Suat Sözer’e sonsuz teşekkürler. İyi ki varsınız, iyi ki Karamanlısınız.