İki katına çıkartacak

TAKİP ET

Şeyh Edebali Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Yüksel sosyal yardımları iki katına çıkartacağına söz verdi.

Şeyh Edebali Mahallesinin hayırsever Muhtar Adayı Durmuş Yüksel, muhtar olmadan ekmek büfesini mahalleye getirerek adından söz ettirdi. Bununla kalmayan Durmuş Yüksel mahalle halkına söz verdi. Şu an mevcut sosyal yardım alan kim olursa olsun hepsinin yardım miktarını iki katına çıkartıp sürekli hale getirteceğine söz verdi. Un ve alışveriş çeklerini iki katına çıkartma sözü veren Durmuş Yüksel ayrıca ihtiyaç sahiplerine daha sık yardım ulaştıracağına söz verdi. 

MEVCUT YARDIM ALANLAR MÜSTERİH OLSUN
Şeyh Edebali Mahallesinin hayırsever Muhtar Adayı Durmuş Yüksel, seçildikten sonra mevcut muhtarın yardım verdiği herkese iki kat yardım vereceğine söz vererek, “Mahallemizde bize oy atsın atmasın tüm mahalle sakinlerimizi kucaklayacağız. Mahallemizin her bireyinin sorununu ayrım yapmadan çözeceğimize söz veriyorum. Birlik ve beraberlikten güç doğar. Bir ve beraber olarak bütün sorunların üstesinden geleceğiz. Şu an mevcut muhtarın sosyal yardım ulaştırdığı tüm mahalle sakinlerimiz rahat olsun. Seçilirsek bu yardımlar asla kesilmeyecek söz veriyorum. Hatta bu yardımları iki katına çıkartacağım. Namus sözü veriyorum. Kimse korkmasın. Yardımlar daha sık devam edecek. İhtiyaç sahiplerimizin bir gün değil her gün yanında olacağız. İşim gereği hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını mahallemize yönlendireceğiz. Böylece daha çok insanımıza ulaşacağız. Biz her zaman yanınızda olacağız” dedi. 

ADALET KÖPRÜSÜ KURACAĞIZ
Adalet Köprüsü Projemiz ile daha çok yardım ulaştıracağız diyen Durmuş Yüksel, "Hayırsever ile ihtiyaçlı ailelerimiz arasında köprü olacağız. Mahallemizde yardıma muhtaç insanlarımızın öncelikle ihtiyaçlarını gidereceğiz. Hayırsever vatandaşlarımızdan gelen yardımları seçim öncesine kadar stoklamadan anında adil bir şekilde dağıtacağız. Yardımları bize oy verenlere değil ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Yardımsever vatandaşlarımızın yardımlarının ne zaman dağıtıldığını gösteren bir sistem kurarak adaleti tesis edeceğiz. Hemde daha çok yardımı mahallemize getireceğiz. Herkese katkımız olacak. Şu an yardım alan mahalle sakinlerimizin yardımları asla kesilmeden iki kat şekilde devam edecektir. Ayrıca kiracılarımıza da yardım konusunda öncelik vereceğiz" dedi.