Huawei nova 12i, Online Mağaza'da satışa sunuldu

TAKİP ET

Huawei nova 12i'nin 5 bin mAh bataryası, kullanıcıların şarj cihazlarına ulaşmak zorunda kalmadan tüm gün telefonlarında yaşamalarına, çalışmalarına ve oynamalarına olanak tanıyor

Huawei, nova12i'yi Online Mağaza üzerinden satışa sunduğunu duyurdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Huawei, nova serisine yeni bir versiyon ekledi. Huawei nova12i, siyah ve yeşil renk seçenekleriyle 14 bin 999 liradan satışa sunuluyor. Yanında hediye olarak 1 yıllık ekran hasarı garantisi ve Huawei FreeBuds 5i kablosuz kulaklık verilen telefonlarda ayrıca 600 lira da kupon indirimi uygulanıyor.

Huawei nova 12 serisi, genç kullanıcılara güven ve kendini ifade etme konusunda ilham vermek için tasarlandı.

Model, 108MP ana kamerasıyla, geniş bir F1.9 diyafram açıklığına ve büyük bir 1/1,67 inç sensöre sahip. Ayrıca kamerada daha fazla ortam ışığı yakalamak için dokuz-içinde-bir-piksel füzyon teknolojisini kullanıyor. Kamera, RAW Domain Algoritması tarafından da destekleniyor. Bu teknoloji, her fotoğraftaki parlaklığı, netliği ve dinamik aralığı optimize ediyor.

Model ayrıca saati, gücü ve yemek teslimatı ve taksi uygulamalarından gelen bildirimleri gösteren bir AOD özelliğine sahip. AOD, EMUI 14 Tema Kilitli Ekranlar ile kişiselleştirilebiliyor.

- Hafif ve ince çerçeveler

Huawei nova 12, hafif ve ince çerçevelere sahip. Bu, kullanıcıların mobil oyunları, TV şovları veya internet tarayıcılarını daha fazla görmelerini sağlıyor.

Ayrıca, ışığa bağlı olarak ekranı daha parlak veya daha koyu hale getiren yumuşak karartma kontrolüne sahip. Bu, kullanıcıların daha rahat okumasına yardımcı oluyor.

Huawei nova 12i'nin 5 bin mAh bataryası, kullanıcıların şarj cihazlarına ulaşmak zorunda kalmadan tüm gün telefonlarında yaşamalarına, çalışmalarına ve oynamalarına olanak tanıyor.

Ayrıca nova 12i'de kullanılan AI Güç Tasarrufu Teknolojisi pil kullanımını kullanıcı etkinliğine göre ayarlıyor ve çalışan arka plan uygulamalarını kapatıyor. Bu özellik kullanıcılara daha fazla pil ömrü elde etmek için yardımcı oluyor.

​​​​​​​


AA