Gözümüz 'Kıratlı' Prenslerimizde!

TAKİP ET

Karaman FK'nın kurtarıcıları bu şehrin hayallerini gerçekleştirmek için gözler mini zirveye çevrildi

Karaman FK’da başkan ve yönetim belirsizliği devam ederken, gözler Ankara’da yapılacak olan Karaman FK zirvesine çevrildi. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı başkanlığında yapılması beklenen zirvenin haziran ayı sonuna kadar yapılması bekleniyor.
KARAMAN DUYARSIZ KALDI
Süleyman Han’ın istifasının ardından yapılan genel kurullarda Karaman FK’ya sahip çıkmadı. Karaman’ın sanayicisi, iş adamları takıma gerekli ilgiyi göstermedi ve Karaman FK adeta yalnız bırakıldı.
VALİ SARIİBRAHİM FAKTÖRÜ
Göreve geldiği günden itibaren Karaman FK’nın yanında yer alan Vali H.Engin Sarıibrahim  takımın geleceğini kurtarmak adına ciddi adımlar attı. Öncelikli olarak Ak Parti Karaman Milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser ve Osman Sağlam ile bazı iş adamları, KTSO Başkanı Gökhan Alkan, OSB Başkanı Kemal Boynukalın, Karaman Ticaret  Borsa  Başkanı Ekrem Çavaş, MÜSİAD Başkanı Musa  Akgül ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı ve Başkentte yapılacak toplantı öncesi nabız yokladı.
ZİRVE KARAMAN FK’NIN KURTULUŞU OLACAK
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı, Türk Telekom Yönetim kurulu Başkanı İlhan Hatipoğlu, Ak Parti Karaman milletvekilleri Selman Oğuzhan Eser, Osman Sağlam, Karaman Valisi H.Engin Sarıibrahim, Varlık Fonu Genel Müdürü ve Yönetim kurulu üyesi  Arda Ermut, iş adamları, sanayiciler ve STK başkanları  ve Karaman FK ‘nın istifa eden Başkanı Süleyman Han ile Karaman FK’nın onursal eski başkanı Mehmet Ali Han’ın  katılmasının beklendiği mini zirvede çok önemli kararlar alınarak, Karaman FK’nın geleceğinin garanti alınması yönünde adımlar atılması ve yeni başkan ile güçlü bir yönetim belirlenmesinin güçlü ihtimal olduğu  tahmin ediliyor.