Gönül Fatihleri!

TAKİP ET

Karaman'ın Kazımkarabekir ilçesi Mecidiye köylülerinin oluşturduğu bir grup, Karaman'da ya da Konya'da ikamet eden hasta ve yaşlı olan köylülerini evlerinde ziyaret ederek 'Sıla-i Rahim' ruhunu yaşatmaya çalışıyor.

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesi Mecidiye köylülerinin oluşturduğu bir grup, Karaman’da ya da Konya’da ikamet eden hasta ve yaşlı olan köylülerini evlerinde ziyaret ederek “Sıla-i Rahim” ruhunu yaşatmaya çalışıyor.

Bireysel yaşamın zirve yaptığı birlik ve dayanışmanın dibe indiği son dönemde hemşerilerini gözeten “Gönül Fatihleri” ortaya koydukları davranışla herkese örnek oluyor. Ziyaretlerini özellikle hafta sonları yapan Fatihler, bu hafta yaptıkları ziyaretleri sosyal medya hesaplarından şu açıklamayla paylaştı:

“Kıymetli köylülerimiz "Konya ve Karaman Gönüllüleri" olarak bereketli bir günü geride bıraktık. Büyüklerimizin duasını aldığımız ve sıla-i Rahim ziyareti yaptığımız huzurlu bir hafta sonuydu. Evlerinde misafir olarak kabul eden ve ikramlarda bulunan büyüklerimize teşekkür ediyoruz.

-Ayşe Eser büyüğümüzü,
-Havva Şanlı büyüğümüzü,
-Fatma Bütüner büyüğümüzü,
-Ali,Menekşe Ceran büyüklerimizi
Ve...Umreden gelen Yusuf Ceran kardeşimizi ziyaret ettik.”